Kataja

Yhteystiedot


Ravanintie 359
28450 Vanha-Ulvila

Puhelin
044 707 9161

Osastonhoitaja
044 707 4025

​Kuntoutusyksikkö Kataja

 

Kataja tarjoaa lyhytaikaista ja pitkäaikaista tutkimusta, kuntoutusta ja hoitoa. Kataja sijaitsee Antinkartanon kuntoutuskeskuksessa.

Kuntoutusjakson kesto on kolmesta kuuteen viikkoon. Kartoitus-, arviointi- ja suunnittelujakson aikana teemme kuntoutumiseesi liittyviä tutkimuksia ja selvityksiä.

Laadimme sinun kanssasi yksilöllisen kuntoutussuunnitelman, joka sisältää tietoa sinulle tehdyistä tutkimuksista, selvityksistä sekä tarvittavista kuntoutus- ja hoitotoimenpiteistä. Suunnitelmaan kirjaamme myös kuntoutuksellesi kanssasi asetettuja tavoitteita. Kuntoutussuunnitelmassa arvioidaan millaisista kuntoutus- ja hoitotoimenpiteistä sinä hyödyt. Suunnitelmaan kirjataan myös se miten sinun kuntoutumisesi  ja hoitosi edistymistä seurataan.

Voit jäädä tarvittaessa Katajaan myös pitkäaikaiseen kuntouttavaan laitoshoitoon.

Kuntoutussuunnitteluun ja kuntoutukseen liittyen teemme laaja-alaista yhteistyötä Antinkartanon kuntoutuskeskuksen ammattilaisten kanssa. Yhteistyössä on tiiviisti mukana myös lähiverkostosi. Lähiverkosto tarkoittaa sinulle läheisiä ja tärkeitä ihmisiä.

Katajan palveluihin voit hakeutua ottamalla yhteyttä sosiaalityöntekijään. Hän voi olla oman kotikuntasi tai yhteistoiminta-alueen vammaispalvelujen sosiaalityöntekijä. Hän voi olla myös sosiaalipalvelujen toimialueen sosiaalityöntekijä.

Päivitetty: 20.7.2018 14:58