Mänty

​Yhteystiedot


Ravanintie 359
28450 Vanha-Ulvila

Puhelin
02 627 4060

Osastonhoitaja
044 707 9149

Mänty

 

Mänty on aikuisiässä vammautuneille ihmisille suunnattu kuntoutusyksikkö. Mänty sijaitsee Antinkartanton kuntoutuskeskuksessa. 

Meidän asiakkaillamme on neurologisia vammoja, eli vamma aivojen, selkäytimen, ääreishermoston tai lihasten alueella. Lisäksi voi olla psyykkisiä häiriöitä, eli mielenterveyden häiriöitä ja asiakkaat voivat käyttäytyä haastavasti.

Teemme laaja-alaista yhteistyötä Antinkartanon kuntoutuskeskuksen ammattilaisten kanssa. Yhteistyössä on tiiviisti mukana myös lähiverkostosi. Lähiverkosto tarkoittaa sinulle tärkeitä ihmisiä. Heitä voivat olla esimerkiksi vanhemmat, sisarukset, ystävät tai vaikkapa jumppari.  


Tavoitteenamme on kuntouttaa, hoitaa ja ohjata sinua itsenäiseen toimintaan. Pyrimme auttamaan sinua ja omaisiasi, jotta voitte sopeutua uuteen elämäntilanteeseen ja vähitellen hyväksyä muuttuneen arjen.

Ympärilläsi on kuntouttava yhteisö. Se tukee ja opettaa sinua vastuulliseen ja kunnioittavaan käyttäytymiseen muita kohtaan sekä rohkaisevaan ja rehelliseen ilmapiiriin.

Antinkartanon alueella on uimahalli, kappeli, Kota, liikuntasali ja monipuoliset ulkoilumaastot.

 

Kotiutusyksikkö Mökki

Kotiutusyksikkö Mökki sijaitsee Männyn välittömässä läheisyydessä. Mökki toimii tiiviissä yhteistyössä Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntoutusyksikön kanssa.

Mökki on vammaisille suunniteltu asunto, jossa on ympäristönhallintalaitteet. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi ovi aukeaa nappia painamalla.

Hoitoosi osallistuu monia ammattilaisia. Osa heistä työskentelee Satalinnan sairaalassa, osa Antinkartanon alueella. Hoitojaksot kotiutusyksikkö Mökissä ovat melko lyhyitä. Hoitojakson aikana pyrimme arvioimaan millaisia palveluja tarvitset ja millaisessa paikassa sinun olisi hyvä asua. Männyn henkilökunta huolehtii voinnistasi ja antaa sinulle tarvitsemasi avun vuorokauden ympäri, kun asut Mökissä.

Päivitetty: 9.10.2018 14:47