Toimintakeskus

​Yhteystiedot


Ravanintie 359
28450 Vanha-Ulvila

Toimintakeskuksen johtaja
044 707 4080

​Toimintakeskus

 

Toimintakeskus sijaitsee Antinkartanon kuntoutuskeskuksessa. Tehtävämme on järjestää mahdollisimman mielekästä, kuntouttavaa ja monipuolista ohjaustoimintaa.

Toimintakeskukseen kuuluu kaksi taloa: Toimintatalo ja Työkartano. Meillä pääset osallistumaan sellaisiin toimintatuokioihin, joista olet kiinnostunut ja joista on sinulle hyötyä. Voit olla töissä puolikkaan päivän tai koko päivän.

Toimintatalolla tarjoamme monipuolista ryhmätoimintaa. Saat mielekästä tekemistä ja pyrimme tarjoamaan sinulle myös elämyksiä. Jos ajaudut helposti haastaviin tilanteisiin, saatat hyötyä ohjaustuokioista, joissa olet kahdestaan ohjaajan kanssa tai pienessä ryhmässä.

Teemme myös kartoituksia, eli arvioimme osaamistasi. Kartoitus voi liittyä oppimiseen, ohjaamiseen, käyttäytymiseen tai kommunikaatioon, eli tapaasi viestiä. Tarjoamme muille ammattilaisille konsultaatiota, eli ohjausta ja opastusta. Se voi liittyä autismin kirjoon tai haastaviin ohjaustilanteisiin.

Työkartanossa toiminta on työpainotteista. Pääset tekemään erilaisia käsitöitä, joita myydään myymälässämme. Voimme myös tehdä pieniä tilaustöitä. Sellaisia ovat esimerkiksi pienimuotoiset pihatyöt kuten nurmikon leikkaaminen.

Toimintakeskus järjestää asiakkailleen myös leirejä ja erilaisia tapahtumia.  

Päivitetty: 15.8.2018 10:49