Kepolankoto

Yhteystiedot

Kuokkamaantie 5
27710 Köyliö

Puhelin
02 677 0170

Asumisyksikön esimies
044 707 9122

Kepola 7.jpg

Kepolankoto

Kepolankoto sijaitsee keskellä perinteikästä kansallismaisemaa Köyliössä, koivukujan läheisyydessä. Kepolankoto tarjoaa pysyvän kodin 15 asukkaalle. Lisäksi voit tulla meille päivähoitoon tai asua Kepolankodon läheisyydessä omassa asunnossa. Omassa asunnossa asumiseen voit saada Kepolankodon henkilökunnalta sellaista tukea, jota haluat ja tarvitset.

Kepolankodon asukkaat ovat lähinnä Pyhäjärviseudulta, eli Eurasta, Köyliöstä tai Säkylästä.

Meillä on henkilökunta paikalla kaikkina vuorokauden aikoina.

Kunnioitamme itsemääräämisoikeuttasi.  Tuemme sinua, jotta voit tehdä niin paljon asioita itse, kuin osaat.


Meillä on käytössä yksilöllinen suunnitelma. Sinua hoitavat ja ohjaavat henkilöt muodostavat tiimin ja he kirjaavat yksilölliseen suunnitelmaasi erilaisia tavoitteita. Tarkoituksena on, että opit uusia asioita tai pidät yllä niitä taitoja, jotka jo osaat. Tiimi on sitoutunut työskentelemään niin, että suunnitelmasi tavoitteet voivat toteutua.

Kepolankodon asukkaat käyvät työssä lähiseudun toimintakeskuksissa. Sinne pääset taksikyydillä. Sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin toimintoihin,  esimerkiksi kansalaisopiston kerhoihin. Voit myös osallistua Kepolankodon itse järjestämiin matkoihin, joita ovat esimerkiksi laivamatkat tai erilaiset konsertit.​

Päivitetty: 25.10.2018 14:43