Länsiliina

Yhteystiedot


Korpraalintie 36
28600 Pori

Puhelin
Länsiliina 044 707 9111
Länsiliina Tuki 044 707 9250

Asumisyksikön esimies
044 707 9110

Länsiliina


 

Länsiliinassa saat ohjausta ja tukea vuorokauden ympäri, kun sitä tarvitset. Voit asua myös tukiasumisessa, jolloin saat tukea päiväsaikaan. 

Länsiliinassa asut omassa kodissasi. Saat sellaista ohjausta ja tukea kun tarvitset. Voit asua yksin tai soluasunnossa yhdessä toisen kanssa. Länsiliinan palvelut on tarkoitettu erityisryhmiin kuuluville aikuisille.

Länsiliina sijaitsee Porissa lähellä Vähärauman keskustaa. Pankki, kauppa ja apteekki ovat lähellä. Voit asua kerrostalossa tai  kaksikerroksisessa luhtitalossa, joka on kerrostalon vieressä. 

Kunnioitamme sinua, yksityisyyttäsi ja itsemääräämisoikeuttasi. Itsemääräämisoikeus tarkoittaa sitä, että saat itse päättää monista oman elämäsi asioista. Kannat myös vastuun päätöksistäsi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse päättää kaikkea yksin. Henkilökuntamme auttaa ja tukee sinua päätöstenteossa.


Henkilökunta

Länsiliinan henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitaja, ohjaajia ja hoitajia. 

Nimeämme sinulle vastuutiimin, eli ryhmän, jossa voi olla sairaanhoitajia, ohjaajia ja hoitajia. Tiimi vastaa siitä, että sinulle laaditaan yksilöllinen suunnitelma. Siihen on kirjattu sinun tärkeimmät asiasi ja tavoitteet, joita olet elämällesi asettanut. Suunnitelmaan on kirjattu myös keinoja, miten voit tavoitteitasi saavuttaa. Haluamme varmistaa, että sinulla on kaikkea mitä tarvitset ja olet tyytyväinen elämääsi.

Meidän toimintamme ohjaavat Satakunnan sairaanhoitopiirin arvot ja sosiaalipalvelujen laatukäsikirja.

 

Toiminta ja vapaa-aika

Henkilökunta tekee kanssasi sinulle viikko-ohjelman, joka auttaa sinua hallitsemaan arkeasi. Ohjelma kertoo sinulle selkeästi millaisia asioita teet viikon aikana.

Pyrimme yhdessä järjestämään sinulle työtoimintaa tai opiskelua kodin ulkopuolella. Keskustelemme kanssasi mitä haluat harrastaa ja miten haluat viettää vapaa-aikasi. 

Sinulla on varmasti tärkeitä ihmisiä elämässäsi. Tuemme ja ohjaamme sinua, jotta voit pitää heihin yhteyttä. 

Henkilökunta tekee kotikäyntejä asuntoosi sovittuina ajankohtina. Voit myös soittaa meille tai tulla pyytämään apua toimistolta. Kotikäynnin tarkoituksena on huomioida sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Kotikäynnillä voidaan keskustella kaikista sinulle tärkeistä asioista. Silloin voit myös opetella esimerkiksi ruuanlaittoa sekä siivoustaitoja. Saat aina tukea myös kaupoissa tai virastoissa asiointeihin.
Päivitetty: 19.7.2018 10:07