Nahkuri

Yhteystiedot


 

Tamppikuja 9
28400 Ulvila

Puhelin
044 707 9177

Asumisyksikön esimies
044 707 9173

​Nahkuri

 

Nahkuri sijaitsee Ulvilassa, Nahkurin asuinalueella. Nahkurissa asuu kahdeksan ihmistä. ​

Tarjoamme asumista ja siihen liittyviä palveluita pääsääntöisesti kehitysvammaisille tai muille oppimisessa, ymmärtämisessä, kommunikoinnissa tai toiminnan ohjauksessa erityistä tukea tarvitseville ihmisille.

Henkilökunta

Henkilökunnan tehtävänä on ohjata ja tukea sinua, jotta voit hallita mahdollisimman itsenäisesti omaa elämääsi. Tavoitteenamme on vahvistaa omatoimisuuttasi ja mahdollistaa se, että saat itse tehdä päätöksiä elämässäsi.

Nimeämme sinulle kaksi omahoitajaa, jotka ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämääsi. Heidän tehtävänsä on varmistaa, että elämässäsi kaikki on hyvin ja tunnet olosi turvalliseksi.

Nahkurissa jokainen ihminen on tärkeä. Pyrimme tekemään päätöksiä yhdessä ja pidämme kerran viikossa asukaskokouksia. Suunnittelemme toimintaa yhteisesti ja kuuntelemme myös sinun mielipidettäsi.

 
Toiminta ja vapaa-aika

Nahkurin toiminta lähtee sinun tarpeistasi. Kuuntelemme toiveitasi ja pyrimme toteuttamaan niitä aina, kun mahdollista.

Haluamme antaa sinulle hyvää ohjausta ja tukea, joka perustuu henkilökuntamme erityisosaamiseen. Pyrimme siihen, että tarjoamme sinulle hyvää ja laadukasta asumista, sillä Nahkuri on sinun kotisi. Annamme sinulle palvelua, joka kuntouttaa sinua.

Nahkurin arki on tavallista kotielämää. Arkisin käyt töissä ja iltaisin teemme yhdessä kodin askareita. Järjestämme Nahkurissa vapaa-ajan toimintaa, mutta voit osallistua myös kodin ulkopuolella järjestettäviin vapaa-ajan toimiin ja harrastuksiin.

Kulttuuri on monen Nahkurissa asuvan sydäntä lähellä. Käymme teatterissa, elokuvissa, konserteissa ja taidenäyttelyissä. Kulttuurin lisäksi erilaiset liikunnalliset harrastukset ovat monelle mieluisia. Käymme uimassa, keilaamassa sekä lenkillä aina, kun mahdollista. Myös erilaiset retket, leirit ja matkat kuuluvat toimintaamme.

Ryhmäkoti Naskali sijaitsee kävelymatkan päässä Nahkurista. Teemme laajaa yhteistyötä Naskalin kanssa. Kannustamme sinua tutustumaan Naskalin väkeen ja esimerkiksi vierailemaan itsenäisesti ryhmäkodissa. Voit saada uusia ystäviä ja se rikastuttaa elämääsi.

Päivitetty: 19.7.2018 10:07