Naskali

Yhteystiedot


Parkkipolku 4
28400 Ulvila

Puhelin
044 707 4132

Asumisyksikön esimies
044 707 9173

Naskali

satshp_ulko2016_730_023.jpg

​Naskali tarjoaa asumista ja siihen liittyviä palveluita pääsääntöisesti kehitysvammaisille sekä muille oppimisessa, ymmärtämisessä, kommunikoinnissa ja toiminnan ohjauksessa erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Naskali sijaitsee lähellä Ulvilan keskustaa. Se aloitti toimintansa maaliskuussa 2009.

Meillä asuu 15 ihmistä. Myös sellaiset ihmiset, jotka asuvat itsenäisesti omassa asunnossaan, voivat saada meiltä apua ja tukea. Lisäksi meille voi tulla päivähoitoon.

Henkilökunta

Henkilökunnan tehtävänä on ohjata ja tukea sinua, jotta voit hallita mahdollisimman itsenäisesti omaa elämääsi. Kunnioitamme itsemääräämisoikeuttasi eli tuemme sinua, jotta voit päättää itse omaa elämääsi koskevista asioista.

Nimeämme sinulle kaksi omahoitajaa, jotka ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämääsi. Heidän tehtävänsä on varmistaa, että elämässäsi kaikki on hyvin ja tunnet olosi turvalliseksi.

Naskalissa jokainen ihminen on tärkeä. Pyrimme tekemään päätöksiä yhdessä ja pidämme kerran viikossa asukaskokouksia. Suunnittelemme toimintaa yhteisesti ja kuuntelemme myös sinun mielipidettäsi. Toimimme kaikki positiivisella eli iloisella ja hyvällä asenteella. Nautimme yhdessä työstä ja asumisesta ja teemme töitä, jotta jokainen ihminen viihtyy Naskalissa.


Toiminta ja vapaa-aika

Naskalissa pääset osallistumaan arjen töihin omien kykyjesi ja voimiesi mukaan. Lisäksi käyt työtoiminnassa. Sinulla voi olla viikossa kahdesta viiteen työpäivää.

Järjestämme vapaa-ajan toimintaa. Meillä on säännöllisesti musiikkikerho ja ajoittain viriketoimintaa. Käymme retkillä, leireillä, matkoilla ja konserteissa. Naskalissa järjestettävien toimintojen lisäksi voit osallistua myös kodin ulkopuolella järjestettäviin vapaa-ajan toimiin ja harrastuksiin.

Ryhmäkoti Nahkuri sijaitsee kävelymatkan päässä Naskalista. Teemme paljon yhteistyötä Nahkurin kanssa. Kannustamme sinua tutustumaan Nahkurin väkeen ja esimerkiksi vierailemaan itsenäisesti ryhmäkodissa. Voit saada uusia ystäviä ja se rikastuttaa elämääsi.

Päivitetty: 19.7.2018 10:08