Tekunkorpi

Yhteystiedot


Tekniikantie 4 A
28600 Pori

Puhelin

044 707 9154
044 707 9152

Asumisyksikön esimies
044 707 4130
044 707 9168 

Tekunkorpi​

tekunkorpi 1.jpgTekunkorven ryhmäasunnot on tarkoitettu pysyväksi kodiksi ikääntyville kehitysvammaisille. Tekunkorpi sijaitsee Porin Vähäraumalla. Alue on rauhallinen ja lähellä ulkoilureittejä. Kauppa, pankkiautomaatti, apteekki ja muut palvelut ovat lähellä.

Meillä on asuntoja kahdessa kerroksessa, yhteensä 14 kappaletta. Jokaisessa asunnossa on oma keittiö, wc ja pesutilat. Molemmissa kerroksissa sijaitsee kaikille yhteinen oleskelutila ja ruokailutila. Sinulla on myös oma postilaatikko.

Saat henkilökunnalta ohjausta, tukea ja apua ympäri vuorokauden.

 

Toiminta

Tekunkorvessa toiminta lähtee sinun tarpeistasi. Haluamme tarjota sinulle yksilöllistä ja turvallista asumista, jossa arki on normaalia kotielämää. Saat osallistua arkipäivän askareisiin omien kykyjesi ja voimiesi mukaan. Saat toiveittesi ja kykyjesi mukaisesti myös vastuutehtäviä.

Me kunnioitamme sinua ja itsemääräämisoikeuttasi. Pidämme huolta, että pystyt kykyjesi mukaan vaikuttamaan omiin asioihisi. Haluamme vahvistaa osallisuuttasi omassa elämässäsi.

Meillä Tekunkorvessa jokainen ihminen on arvokas. Kuuntelemme toisiamme ja otamme mahdollisuuksien mukaan kaikkien mielipiteet huomioon, kun teemme päätöksiä. Pidämme viikoittain asukaskokouksia, joissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Tekunkorven arkeen ja juhlaan.

Jos haluat, henkilökunta tekee kanssasi viikko-ohjelman, joka auttaa sinua arjen hallinnassa. Sinulla voi olla oma pyykkipäivä, siivouspäivä ja kauppapäivä sekä muita oman kodin askareita, joita suunnittelemme yhdessä.

Tekunkorpi on sinun kotisi ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Sinulla on mahdollisuus oman kodin rauhaan. Tuemme ja ohjaamme sinua, jotta voit pitää yhteyttä läheisiisi. Ystäväsi ja läheisesi ovat aina tervetulleita kylään, jos niin haluat. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja olet onnellinen.

Vapaa-ai
ka

Meille on tärkeää, että arkesi on mielekästä ja elämässäsi on sisältöä. Järjestämme erilaista toimintaa toiveittesi mukaisesti, esimerkiksi:

  • Meillä kokoontuu säännöllisesti musiikkikerho.
  • Osa Tekunkorven asukkaista käy säännöllisesti seurakuntien kerhoissa ja Antinkartanon kuntoutuskeskuksen tapahtumissa.
  • Teemme yhteistyötä Otsolan kansalaisopiston kanssa.


Henkilökunta

Henkilökuntaamme kuuluu esimiehen lisäksi ohjaajia, sairaanhoitajia, hoitajia ja laitoshuoltaja. Sinulle nimetään vastuuhoitajat, jotka huolehtivat arkesi sujuvuudesta. Myös muu henkilökunta ohjaa ja auttaa sinua aina kun sitä tarvitset.

Päivitetty: 19.7.2018 10:08