Satakunnan sairaanhoitopiirin internetsivuston käyttöehdot

Kaiken Satakunnan sairaanhoitopiirin (www.satshp.fi) internetsivuilla olevan aineiston tekijänoikeudet kuuluvat Satakunnan sairaanhoitopiirille, ellei toisin mainita. Dokumenttien tekstisisältöä voi lainata ja sivuja voi linkittää, mutta lähde on aina mainittava. Kuvia ja muuta graafista materiaalia ei saa käyttää ilman erillistä lupaa.

Internetsivusto on kaikkien internetin käyttäjien vapaasti käytettävissä. Vapaaseen käyttöön sisältyy yleisen käytännön mukainen verkkosivujen selailu sekä niiden tulostaminen ja tallentaminen.

Satakunnan sairaanhoitopiiri pyrkii pitämään internetsivustoillaan olevan aineiston ajantasaisena ja paikkansapitävänä sekä varmistamaan verkkopalveluidensa teknisen toimivuuden. Siitä huolimatta sivuilla voi esiintyä virheitä tai palvelimen toiminnassa voi tapahtua häiriöitä. Sairaanhoitopiiri pidättää itselleen oikeuden tehdä tarpeelliseksi katsomiaan muutoksia internetsivustojensa sisältöön, toimintaan, ulkoasuun ja rakenteeseen siitä etukäteen ilmoittamatta.

Satakunnan sairaanhoitopiirin verkkopalvelusta on linkkejä kolmansien osapuolten ylläpitämille sivuille. Sairaanhoitopiiri ei vastaa niiden ulkopuolisten sivustojen sisällöistä eikä toiminnasta, joihin sivustosta on linkki.

Päivitetty: 22.10.2014 11:38

Yhteystiedot

Satakunnan sairaanhoitopiiri
Sairaalantie 3
28500 Pori

puhelin 02 627 71
faksi 02 627 7799

Tietohallintopäällikkö
Leena Ollonqvist,
puhelin 044 707 7660