Satakunnan sairaanhoitopiiri palkittiin vuoden työyhteisöliikuttajana

Satakunnan sairaanhoitopiirille myönnettiin Vuoden työyhteisöliikuttaja -tunnustus Satakunnan Urheilugaalassa 2015. Maakunnan liikunnan ja urheilun palkitsemistapahtuma järjestettiin Porissa 7.2.2015.  Kunniakirjan ja palkinnon vastaanottivat terveysliikunnan suunnittelija Minna Stenius ja yhtymähallituksen puheenjohtaja Juha Vasama.

Minna Stenius kiitti puheenvuorossaan sairaanhoitopiirin johtajistoa, joka on mahdollistanut kokeilevan ja ennakkoluulottoman terveysliikuntatoiminnan suunnittelun ja toteutuksen. Juha Vasama välitti gaalayleisölle myös pääministeri Alexander Stubbin terveiset. Pääministeri Stubb toimii sairaanhoitopiirissä meneillään olevan Vähän enemmän arkiaktiivisuutta -terveysliikuntahankkeen suojelijana.  

Satakunnan sairaanhoitopiirissä on tuettu ja kehitetty henkilöstön terveysliikuntamahdollisuuksia osana työhyvinvointiohjelmaa useiden vuosien ajan.

Kuvassa vasemmalla tilaisuuden toinen juontaja Kirsi Alm-Siira, LiikUn hallituksen jäsen Markku Gardin, Juha Vasama ja Minna Stenius. Kuva: Taru Tolppo

Päivitetty: 20.2.2015 14:59