Satasairaalan kuntoutus keskittyy Länsi-Suomen Diakonialaitoksen tiloihin

Satasairaalan kuntoutus keskittyy Länsi-Suomen Diakonialaitoksen tiloihin

Satasairaalan kuntoutusosaston ja kuntoutuspoliklinikan, fysiatrian poliklinikan ja kipupoliklinikan palvelut sijaitsevat 7.1.2019 alkaen Porissa Länsi-Suomen Diakonialaitoksen tiloissa.

Harjavallassa toiminut kuntoutuskeskus on muuttanut Satalinnan sairaalasta Länsi-Suomen Diakonialaitoksen tiloihin. Satasairaalan fysiatrian poliklinikka ja kipupoliklinikka muuttivat samanaikaisesti samoihin tiloihin.

Satasairaalan kuntoutuskeskuksen toiminta alkoi 7.1.2019 Diakonialaitoksen kahdessa eri rakennuksessa, joiden osoitteet ovat Metsämiehenkatu 2 G ja 2 F. Diakonialaitoksen alueelle saavutaan Metsämiehenkadulta portista numero 2. Rakennusten seinissä on opasteet, jotka ohjaavat potilaat oikeille sisäänkäynneille.

Kuntoutusosasto ja -poliklinikka sijaitsevat G-rakennuksessa. 20-paikkainen kuntoutusosasto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja kuntoutuspoliklinikka toisessa kerroksessa. Fysiatrianpoliklinikka ja kipupoliklinikka toimivat F-rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Yksiköiden puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Potilaiden kutsukirjeisiin on liitetty uusi Länsi-Suomen Diakonilaitoksen kartta. 


Päivitetty: 8.1.2019 11:21