Sairaanhoitopiiri vahvistaa palvelujensa tunnettuutta Satasairaala-brändillä

​Sairaanhoitopiiri vahvistaa palvelujensa tunnettuutta Satasairaala-brändillä

Satakunnan sairaanhoitopiirin ja Suunnittelutoimisto Aline Oy:n yhteistyönä on syntynyt uusi Satasairaalan brändi. Brändi otetaan käyttöön porrastetusti 19.11.2018 alkaen ja se kattaa Satakunnan sairaanhoitopiirin tarjoamat palvelut koko Satakunnan alueella. Satakunnan keskussairaalan nimi muuttuu Satasairaalaksi, ja myös muut toimipisteemme Satakunnan alueella ovat jatkossa osa Satasairaalan toimintaa.

Tavoitteena on Satasairaalan näkyvyyden, vetovoimaisuuden ja kilpailukyvyn edistäminen
Brändin avulla lisäämme Satasairaalan tunnettuutta ja erotumme muista saman alan toimijoista. Kehitämme Satasairaalaa monipuolisten, laadukkaiden ja luotettavien palvelujen tuottajana ja houkuttelevana työpaikkana. 

Satasairaalan yksilöllinen logo, visuaalinen ilme ja lupaus, toiminnan perusajatuksen kiteyttävä lause muodostavat kokonaisuuden, joka kuvaa toimintaamme. Brändilupaus kertoo miksi olemme olemassa ja mikä on toimintamme tarkoitus. Satasairaalan brändilupaus Erikoistunut sinuun kertoo sen, että olemme erikoistuneet jokaisen asiakkaamme ja potilaamme sairauksien hoitoon, terveyden edistämiseen ja elämälaadun turvaamiseen. 

Päivitetty: 19.11.2018 6:05