Nuorisopsykiatrian akuuttityöryhmä

Yhteystiedot


 

Käyntiosoite

Nuorisopsykiatrian akuuttityöryhmä
Itäpuisto 11
28100 Pori
2. kerros

Puhelin

02 627 4760

Nuorisopsykiatrian akuuttityöryhmä

Nuorisopsykiatrian akuuttityöryhmä tarjoaa polikliinista erikoissairaanhoitoa satakunnassa asuville nuorille. Tapaamme 13-22 -vuotiaita nuoria, kun heidän psyykkinen vointinsa pitää arvioida noin viikon kuluessa. Kiireellisten hoidontarpeen arvioiden lisäksi akuuttityöryhmä vastaa asepalvelusta suorittavien psykiatrisista arvioista (Niinisalon ja Säkylän varuskunta), Satakunnan alueen lastensuojelulaitoksiin sijoitettujen nuorten (joiden kotipaikka muualla Suomessa) psykiatrisesta arviosta/hoidosta ja jo hoidon piirissä olevien nuorten ns. kriisitilanteista. Akuuttityöryhmä antaa myös konsultaatioapua, eli neuvontaa ja ohjausta, perusterveydenhuollolle ja muille erikoisaloille, etenkin lastentaudeille.

Tarvitset lääkärin kirjoittaman lähetteen, jotta akuuttityöryhmä voi tavata sinua. Lääkäri, joka kirjoittaa lähetteen, arvioi yleensä myös kuinka kiireellistä hoitoa tarvitset.

Tutkimusjaksot ja hoitojaksot akuuttityöryhmässä ovat yleensä lyhyitä. Tapaat akuuttityöryhmää korkeintaan muutaman kerran. Mikäli akuuttityöryhmässä todetaan pidempiaikaisen nuorisopsykiatrisen hoidon tarve, hoito ohjataan oman kotipaikkakunnan mukaiselle poliklinikalle.


Aukioloajat

Maanantaista torstaihin kello 08.00–15.30 sekä perjantaisin kello 08.00–15.00.

Potilasmaksut

Lisätietoja maksuista kerromme Potilasmaksut-osiossa.​

 

 


 

Päivitetty: 28.6.2017 10:36