CityLinja

Satasairaalasta torille Ladataan...

Torilta Satasairaalaan Ladataan...

Joukkoliikenne kyytilikel.fi

Satasairaalan syke kesäkuussa

asiakaskokemuskyselyn vastaajista suosittelisi Satakunnan sairaanhoitopiiriä

79

Sosiaalinen media

Satakunnan hyvinvointialue on tänään mukana Rauman iltatorilla. Tule juttelemaan!

#satakunnanhyvinvointialue #satasairaala #erikoistunutsinuun #sinunsatasairaala #meidänsatasairaala

42
0

Appe-maskotti tässä jo vähän fiilistelee hattuineen tulevan SuomiAreenan Kansalaistorin tunnelmia. Tule sinäkin noutamaan tyylikäs hattu kesän rientoihin Satasairaalan teltasta Porin kauppatorilta 11.-15.7.2022. Nähdään!

#suomiareena #satasairaala #erikoistunutsinuun #sinunsatasairaala #meidänsatasairaala

23
0

Satasosiaalipalvelujen Toikussa eli toiminnallisessa kuntoutuksessa on lahjoitusvaroin hankittu Taikaseinä. Siinä käyttäjä näkee itsensä reaaliaikaisena videokuvana virtuaalitaustalta.
Taikaseinä auttaa kehittämään vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja sekä liikkumista ja koordinaatiota hauskasti pelaamisen keinoin.
Jokaiselle löytyy tapa pelata, sillä pelaaja voi käyttää kehoa, katsetta, puhetta, kytkimiä, kosketusta, peliohjaimia tai hiirtä ja näppäimistöä.

#toiku #satasosiaalipalvelut #taikaseinä #lisättytodellisuus #satasairaala #erikoistunutsinuun #sinunsatasairaala #meidänsatasairaala

60
0

Oletko itseohjautuva ja tiimityötaitoinen ravitsemussuunnittelijan tehtävissä toiminut tai ravitsemustieteen loppuvaiheen opiskelija? Etsimme nyt joukkoomme Satasairaalan ruokapalvelukeskuksen vastuualueella asiantuntijatehtäviin ravitsemussuunnittelijaa. Tarjoamme Sinulle kiinnostavan, haasteellisen ja vastuullisen työn mukavassa työyhteisössä.

Hakuaikaa 26.8.2022 klo 14 asti. Lue lisää ja ja jätä hakemuksesi täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ravitsemussuunnittelija-satshp-0…

7
0

Kesäkuumallakin Satasairaalan päivystys on tarkoitettu vakavasti sairastuneille ja loukkaantuneille potilaille, joiden hoitoa ei voida siirtää virka-aikaan tai esimerkiksi omalle terveysasemalle.

Jos arvioit tarvitsevasi päivystyksellistä hoitoa, soita aina Päivystysapu 116117 –numeroon ennen päivystykseen saapumista. Hätätilanteissa soita 112.

Jos oireesi ei edellytä kiireellistä päivystyshoitoa, ota yhteyttä omaan terveyskeskukseesi tai työterveyshuollon yksikköösi.

Terveyskeskusten aukioloajat löydät niiden nettisivuilta. Voit myös tehdä Omaolo.fi-palvelussa oirearvion, jonka perusteella saat toimintasuosituksen ja hoito-ohjeet.

Suosittelemme kaikille maskin käyttöä.

#satasairaala #erikoistunutsinuun #sinunsatasairaala #meidänsatasairaala

114
6

Satasairaala on mukana SuomiAreenassa. Tule kuulemaan, miten tiede tukee sinunkin sosiaali- ja terveyspalvelujasi.

#satasairaala #erikoistunutsinuun #sinunsatasairaala #meidänsatasairaala #suomiareena

29
0

🎁 Arvonta!! 🎁 Kerro meille positiivinen muisto Satasairaalasta ja voita Satasairaalan kesäkassi.

Kohtasiko hoitaja sinut lämpimästi? Otettiinko sinulta verinäyte taitavasti? Oliko lääkäri selkeäsanainen? Oliko laitoshuoltaja tarkka ja tekniikka toimivaa? Tai onko sinulla ehkä Satasairaalassa parhaat työkaverit ikinä?

Kommentoi alle. Arvomme kaikkien positiivisten kommenttien jättäjien kesken upean ja mystisen Satasairaalan kesäkassin.

#satasairaala #erikoistunutsinuun #meidänsatasairaala #sinunsatasairaala

116
114

Kesäkulkurit esiintyivät Antinkartanon väelle juhannusviikolla. Tunnelma esityksessä ja työpajassa oli innostunut ja iloinen. Satakulttuuria-hankkeen kautta Kesäkulkurit esiintyvät kesäkuun aikana kehitysvammaisten toimintakeskuksissa ja lastenpsykiatrian osastolla. Kiertueen tavoitteena on lisätä tanssitaiteen saatavuutta ja saavutettavuutta.

Tänä vuonna esitys nostaa pinnalle uhanalaiset vaelluskalat 🐠 ja tutustuu niiden elinympäristöön tanssin keinoin. Työpajoissa tehdään helppoja liikeharjoitteita vaelluskalojen liikkeistä ja reiteistä inspiroituen. Jo vuodesta 2010 kiertänyt Kesäkulkurit on Läntinen tanssin aluekeskuksen yleisötyökonsepti. Koko kuukauden kestävän kiertävän tanssiesitys- ja työpajakokonaisuuden tarkoitus on tanssitaiteen saatavuuden ja saavutettavuuden edistäminen Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

#satasosiaalipalvelut #satasairaala #kesäkulkurit #erikoistunutsinuun #meidänsatasairaala

24
0

Tiesitkö, että voit asioida Omakannassa suomi.fi –valtuuksilla toisen puolesta.

Omakannassa asioidaan toisen henkilön puolesta kuukausittain jopa 250 000 kertaa. Sähköinen puolesta-asiointi onkin yksi Omakannan tärkeimpiä ominaisuuksia. Täysi-ikäisten ja lasten puolesta palvelussa on mahdollista asioida Suomi.fi-valtuuksien avulla.

Valtuutus edellyttää, että sekä valtuuttajalla että valtuutetulla on käytössä sähköinen tunnistautuminen, esim. pankkitunnus tai mobiilivarmenne.

Lue lisää:
Omakannassa voi nyt asioida myös toisen aikuisen puolesta - https://www.kanta.fi/tiedote/-/asset_publisher/cf6QCnduV1x6/content/oma…

Tutustu myös verkkokoulutukseen: Puolesta asiointi Omakannassa ja valtuuden antaminen - https://www.kanta.fi/verkkokoulu-puolesta-asiointi-omakannassa-ja-valtu…

Asiakastarina: Valtuudet sujuvoittavat lapsen ja täysi-ikäisen puolesta asiointia Omakannassa - https://dvv.fi/-/asiakastarina-valtuudet-sujuvoittavat-lapsen-ja-taysi-…

11
0

Tämä on julkinen kiitos Rauman päivystykselle onnistuneesta diagnoosista, sekä Satasairaalalle ja sen päiväkirurgialle Porissa erinomaisesti onnistuneesta operaatiosta, jälkihoidosta ja huolenpidosta näin juhannuksen alla. ❤️🙏🏻 Vaikka monesti mielipidepalstoilta lukee negatiivisia kokemuksia, itsellä ei muuta kuin kiitollisuutta ja hyvää mieltä. Myös paljon parjattu KELA-taksi toimi hienosti ja palvelu oli erittäin miellyttävää. ❤️🙏🏻 Hyvää ja rauhallista juhannusta kaikille! 🌺🌸🔥 Terveisin Marianne Helenius
#raumanpäivystys #kelataksi #suomi #verorahoillevastinetta #satasairaala #satakunta

409
6

Juhannuksen aikaan päivä on pisimmillään ja luonto kauneimmillaan - hyvää ja turvallista juhannusjuhlaa!
#erikoistunutsinuun #satasairaala #sinunsatasairaala

87
1

Seri-tukikeskuksemme tarjoaa apua ja tukea seksuaalista väkivaltaa kohdanneille henkilöille. Seksuaalinen väkivalta on traumaattinen kokemus ja avun piiriin kannattaa rohkeasti hakeutua, että toipuminen voi alkaa.

− Jos tarvitset apua tai neuvoa, soita seri-puhelimeen 044 7079575 tai tule suoraan sellaisena kuin olet naistentautien ja synnytysten yksikköön, rohkaisee sairaanhoitaja Tiina Sjögren. − Älä jää yksin! Autamme, hoidamme ja tuemme sinua vaikeassa tilanteessa ja huolehdimme turvallisuudestasi.

Lähetettä ei tarvita ja kaikki palvelut ovat maksuttomia.

Lue lisää Seri-tukikeskuksen toiminnasta https://www.satasairaala.fi/satasairaala/ajankohtaista/seri-tukikeskus-… ja THL:n verkkosivulla https://thl.fi/fi/web/vakivalta/apua-ja-palveluja/seri-tukikeskus-seksu….

#erikoistunutsinuun #satasairaala #sinunsatasairaala #seritukikeskus

60
0