Ilmoittautuminen

Koulutuspalvelut vastaanottavat ilmoittautumiset

Ohjeet koulutukseen ilmoittautumiseen

Voit tutustua alueelliseen koulutustarjontaamme koulutuskalenterista.

Koulutuskalenterin kautta voit ilmoittautua ja perua ilmoittautumisesi Satasairaalan järjestämiin koulutuksiin.
Ensimmäisellä kerralla sinun tulee rekisteröityä koulutuskalenterin käyttäjäksi, jonka jälkeen jatkossa pääset käyttämään kalenteria luomillasi käyttäjätunnuksilla.
Koulutuksiin ilmoittaudutaan kussakin koulutusohjelmassa mainitulla tavalla

Rekisteröitymisessä tarvitaan seuraavia tietoja: sähköpostiosoite, salasana, sukunimi, etunimet, kutsumanimi, sukupuoli, matkapuhelin, henkilöryhmä, organisaatio ja laskutusosoite. Laskutusosoite pyydetään mahdollisen maksullisen koulutuksen vuoksi, mikäli joku koulutus on maksullinen, niin laskutustieto on valmiina henkilön tiedoissa. 

Ilmoittautuessa on hyvä mainita tarjoilujen takia mahdolliset erityisruokavaliot. Mikäli osallistut videovälitteisesti koulutukseen, silloin tulee myös ilmoittautua koulutuskalenterin kautta. Etäyhteyspaikassa koulutukseen osallistuville ei ole tarjoiluja.

Ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiosoitteeseen tulee varmistusviesti, että koulutusilmoittautuminen on hyväksytty. Mikäli varmistusviestiä ei tule, pyydetään ottamaan yhteyttä koulutuspalvelut@satasairaala.fi

Ohjeita koulutuskalenterin käyttämiseen:
- Rekisteröityminen koulutuskalenterin käyttäjäksi (pdf)
- Ilmoittautuminen koulutukseen (pdf)
- Ilmoittautumisen peruminen (pdf)
- Omien tietojen muuttaminen ja uuden salasanan pyytäminen (pdf)

Satasairaalan henkilöstö ilmoittautuu koulutuksiin koulutushallintajärjestelmän kautta. (Henkka -etusivun oikealta puolelta Pikavalinnoista Koulutushallinta > kirjautuminen omilla verkkotunnuksilla. Verkkotunnuksilla kirjaudut myös työtietokoneelle.)

Mikäli ilmoittautumisessa jokin askarruttaa sinua, ota yhteyttä koulutussihteeri Pirjo Mattilaan puhelin 044 707 6799.

Kun saavut paikalle alueelliseen koulutukseen, etukäteen tapahtuneen ilmoittautumisen lisäksi on henkilökohtainen ilmoittautuminen.
 

Otathan yhteyttä tarvittaessa koulutuspalvelut@satasairaala.fi.