Ilmoittautuminen

Koulutuspalvelut vastaanottavat ilmoittautumiset

Ohjeet koulutukseen ilmoittautumiseen

Alueellisiin koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutusohjelmassa mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Useimmiten ilmoittautumisosoite koulutuksiin on koulutuspalvelut@satasairaala.fi, mikäli ohjelmassa ei toisin mainita.

Ilmoittautumisessa tarvitaan seuraavia tietoja: koulutuksen nimi (mieluimmin sähköpostiviestin aiheena), henkilön nimi ja sähköpostiosoite, nimike, organisaatio, laskutusosoite (mikäli koulutus on ohjelmassa mainittu maksulliseksi) ja tarjoilujen takia mahdolliset erityisruokavaliot. Mikäli osallistut videovälitteisesti koulutukseen, mainitse myös se ilmoittautumisesi yhteydessä. Etäpaikassa koulutukseen osallistuville ei ole tarjoiluja.

Ilmoittautumi​sviestin lähettämisen jälkeen tulee paluuviestinä automaattivastaus, joka varmistaa, että viesti on tullut perille. Automaattiviestin jälkeen myöhemmin lähetetään vielä ilmoittautumisen lähettäneeseen sähköpostiosoitteeseen varmistus, että koulutusilmoittautuminen on hyväksytty ja varmistettu.  Mikäli automaattiviestiä tai varmistusviestiä ei tule, pyydetään ottamaan uudelleen yhteyttä ilmoittautumissähköpostiosoitteeseen.

Satasairaalan henkilöstö ilmoittautuu koulutuksiin koulutushallintajärjestelmän kautta. (Henkka -etusivun oikealta puolelta Pikavalinnoista Koulutushallinta > kirjautuminen omilla mikroverkkotunnuksilla. Mikroverkkotunnuksilla kirjaudut myös työtietokoneelle.)

Mikäli ilmoittautumisessa jokin askarruttaa sinua, ota yhteyttä koulutussihteeri Pirjo Mattilaan puhelin 02 627 6799.

Kun saavut paikalle alueelliseen koulutukseen, etukäteen tapahtuneen ilmoittautumisen lisäksi on henkilökohtainen ilmoittautuminen.