Välinehuoltokeskus

Välinehuolto tuottaa organisaation ydinprosesseille välttämättömät tukipalvelut. Toiminta on vastuullista, tartuntojen leviämistä ehkäisevää työtä. Välinehuolto tuottaa puhtaita, desinfioituja, steriilejä ja toimintakuntoisia instrumentteja potilaan hoitoa ja tutkimuksia varten.

Välinehuoltokeskuksemme palvelee erikoissairaanhoitoa ja Porin Perusturvan yhteistoiminta-alueen yksiköitä.

Välinehuollon kotisivuille

Hyvä tietää

Välinehuollon toimintaympäristö on jaettu aseptisesti toimintojen mukaan, likainen, puhdas ja steriili ympäristö. Prosessia ohjaa tuotannonohjausjärjestelmä. Välinehuoltokeskuksessa prosessi etenee erilaisten teknisten laitteiden avulla.

Välinehuolto on osa terveydenhuoltojärjestelmää. Se on välillistä potilaan ja asiakkaan hyvinvoinnista huolehtimista ja vastuullista tartuntojen leviämistä ehkäisevää työtä. Välinehuoltokeskuksessa työskentelevät alan koulutuksen saaneet välinehuoltajat.

Välinehuoltokeskus toimii yhteistyössä alan koulutusta järjestävien oppilaitosten kanssa tarjoamalla ammattitutkinnon työssäoppimispaikkoja. Lisäksi meillä on mahdollista täydentää hoitotyön ja laitoshuollon aseptiikan opintojaan opintokäynneillä ja lyhyillä työskentelyjaksoilla.

Välinehuoltokeskus palvelee maanantaista perjantaihin kello 7-21.
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Tuija Haapanen
Välinehuoltopäällikkö
puhelin 044 707 5290

Marjo Haavisto
Osastonhoitaja
puhelin 044 707 7430

Jonna Rouhelo,
Osastoinsinööri
puhelin 050 473 5388