Saavutettavuusseloste

Selko-tunnus

Tervetuloa, tämä on Satasairaalan verkkosivujen saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkosivustoamme: www.satasairaala.fi. Olemme laatineet sen 18.12.2019 ja päivittäneet viimeksi 10.1.2022.

Verkkosivustomme helppokäyttöisyyden on arvioinut Papunet-verkkopalvelu. Verkkosivustomme asiakkaille ja potilaille suunnatut osat on kirjoitettu selkokielellä. Tekstien selkokielisyyden ja kielellisen saavutettavuuden on arvioinut Selkokeskus.

Verkkosivun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää pääosin saavutettavuusvaatimukset. Sivuilla on vielä joitakin kohtia, jotka eivät vielä täytä saavutettavuusvaatimuksia, mutta teemme asian eteen töitä.

Näihin asioihin on luvassa parannuksia:

  • Verkkosivuillamme on vielä joitakin PDF-tiedostoja, jotka eivät vielä täytä saavutettavuusvaatimuksia. Suuri osa PDF-tiedostoista on kuitenkin jo tehty saavutettaviksi.

Selkokielen osalta sivusto ylittää minimivaatimukset. Selkeä kieli on tärkeä asia, jotta voimme ymmärtää toinen toisiamme.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit kertoa ongelmasta meille

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000