Nahkuri

Selko-tunnus
Kaksi naista istuu pöydän vieressä.

Nahkuri sijaitsee Ulvilassa, Nahkurin asuinalueella. Tarjoamme asumista ja siihen liittyviä palveluita pääsääntöisesti kehitysvammaisille tai muille oppimisessa, ymmärtämisessä, kommunikoinnissa tai toiminnan ohjauksessa erityistä tukea tarvitseville ihmisille.

Henkilökunta ohjaa ja tukee sinua, jotta voit hallita mahdollisimman itsenäisesti omaa elämääsi. Tavoitteenamme on vahvistaa omatoimisuuttasi ja mahdollistaa se, että saat itse tehdä päätöksiä elämässäsi.

Omahoitajasi varmistavat, että elämässäsi kaikki on hyvin ja tunnet olosi turvalliseksi.

Nahkurissa jokainen ihminen on tärkeä. Pyrimme tekemään päätöksiä yhdessä ja pidämme kerran viikossa asukaskokouksen. Suunnittelemme toimintaa yhteisesti ja kuuntelemme myös sinun mielipidettäsi.

 
Toiminta

Kuuntelemme toiveitasi ja pyrimme toteuttamaan niitä aina, kun mahdollista. Haluamme antaa sinulle hyvää ohjausta ja tukea. Haluamme tarjota sinulle hyvää ja laadukasta asumista, sillä Nahkuri on sinun kotisi.

Nahkurin arki on tavallista kotielämää. Arkisin käyt töissä ja iltaisin teemme yhdessä kodin askareita. Järjestämme Nahkurissa vapaa-ajan toimintaa, mutta voit osallistua myös kodin ulkopuolella järjestettäviin vapaa-ajan toimiin ja harrastuksiin.

Kulttuuri on monen Nahkurissa asuvan sydäntä lähellä. Käymme teatterissa, elokuvissa, konserteissa ja taidenäyttelyissä. Kulttuurin lisäksi erilaiset liikunnalliset harrastukset ovat monelle mieluisia. Käymme uimassa, keilaamassa sekä lenkillä aina, kun mahdollista. Myös erilaiset retket, leirit ja matkat kuuluvat toimintaamme.

Ryhmäkoti Naskali sijaitsee kävelymatkan päässä Nahkurista. Teemme paljon yhteistyötä Naskalin kanssa. Voit tutustua Naskalin väkeen, vierailla Naskalissa ja saada uusia ystäviä.

 

Omavalvontasuunnitelma

Meillä on omavalvontasuunnitelma. Se on asiakirja, jossa kerromme, miten itse valvomme omaa toimintaamme. Jos haluat lukea suunnitelman, pyydä se asumisyksikön esimieheltä.