Tekunkorpi B

Tekunkorpi B sijaitsee Porissa Vähärauman alueella. Tekunkorven ryhmäasunnot on tarkoitettu aikuisiässä vammautuneille ihmisille, joilla on neurologisia ongelmia.

Meillä on 12 asuntoa B-talon kahdessa kerroksessa. Kummassakin kerroksessa on 6 asuntoa ja yhteiset ruokailutilat ja oleskelutilat. C-talossa on yksi tukiasunto ja lisäksi Tekunkorven henkilökunta tarjoaa tukea myös kauempana asuville tukiasukkaille.

 

Toiminta

Pyrimme tarjoamaan sinulle mahdollisimman kodinomaisen ympäristön, joka on turvallinen ja viihtyisä niin arkena kuin juhlapäivinä.

Tiedämme, että olet vammautunut. Se on voinut johtua esimerkiksi onnettomuudesta, sairaudesta tai päihteiden käytöstä. Sinulla voi olla lisäksi mielenterveyden ongelmia, puutteita toimintakyvyssä tai haastavaa käyttäytymistä. Tiedämme myös sen, että muistisi ei välttämättä toimi kuten ennen vammautumista. Haluamme auttaa sinua ja läheisiäsi sopeutumaan ja vähitelleen hyväksymään sen, että elämäsi on muuttunut. Pyrimme kuntouttamaan ja tukemaan sinua, jotta voit toimia ja tehdä valintoja itse. Kunnioitamme myös aikaisempaa elämääsi ja kokemuksiasi.

Tekunkorvessa arki lähtee sinun tarpeistasi. Tuemme sinua niissä asioissa, joissa tarvitset apua tai ohjausta. Niitä asioita voivat olla esimerkiksi peseytyminen ja pukeutuminen tai vaikka kauppa-asioiden tai raha-asioiden hoito.

 

Henkilökunta

Tekunkorpi B:n henkilökuntaan kuuluu:

  • asumisyksikön esimies
  • sairaanhoitajia
  • ohjaajia
  • hoitajia.

Esimies tekee työtä myös viereisessä Tekunkorpi A -ryhmäkodissa.

Henkilökunta on paikalla kaikkina vuorokauden aikoina.

 

Omavalvontasuunnitelma

Meillä on omavalvontasuunnitelma. Se on asiakirja, jossa kerromme, miten itse valvomme omaa toimintaamme. Jos haluat lukea suunnitelman, pyydä se asumisyksikön esihenkilöltä.