Koronavirus (COVID-19)

Selko-tunnus

Satakunnan sairaanhoitopiirin sosiaalipalvelujen toiminnasta

Tiedote 29.3.2021 Merja Paavola, sosiaalipalvelujen johtaja

Satakunnassa kokoontuu joka viikko alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä. Ryhmä arvioi millainen COVID-tilanne Satakunnassa on ja antaa sen perusteella suositukset ja ohjeet. Tästä linkistä pääset lukemaan työryhmän viimeisimmän COVID-tiedotteen.

Koronarokotukset

Koronarokotukset jatkuvat THL:n antaman rokotusjärjestyksen mukaisesti. Sosiaalipalveluiden asiakkaista on pääsääntöisesti rokotettu ikääntyneet ja riskiryhmiin kuuluvat henkilöt. Rokotuksia jatketaan rokotteiden saatavuuden mukaan.

Työ- ja päivätoiminta

Teemme erityisjärjestelyjä ja Motarin palvelut jatkuvat omissa toimipisteissään myös poikkeusaikana.

Vierailut

Sovi vierailusi aina etukäteen yksikön henkilökunnan kanssa.

Vierailulle voit tulla vain terveenä ja kerrallaan voi tulla 1–2 henkilöä. Pidä vierailun aikana vähintään 2 metrin turvaväli asiakkaaseen ja henkilökuntaan.

Käytä koko vierailun ajan suu-nenäsuojainta ja noudata huolellista käsihygieniaa. Vältä liikkumista yksikön yhteisissä tiloissa.

Kotilomat

Sovi kotilomasta etukäteen yksikön henkilökunnan kanssa.

Vahvasti suosittelemme, että kotiloman aikana noudatatte kaikille kansalaisille annettuja alueellisia suosituksia. Niitä ovat esimerkiksi maskisuositus ja kokoontumisen ja liikkumisen rajoitukset.

Ilmoita yksikköön, jos sinulla tai läheiselläsi on kotiloman aikana infektio-oireita, COVID-altistuminen tai -tartunta. Tee ilmoitus ennen paluuta yksikköön, jotta voimme valmistautua tilanteeseen.

Asiantuntijapalvelut, Erityisosaamiskeskus EOK

Tulethan asiantuntijapalvelujemme vastaanotolle vain terveenä.

Sosiaalipalveluissa tilanne on edelleen hallinnassa. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja voimme muuttaa toimintaamme nopeasti. Kiitämme sinua, kun noudatat ohjeita. Näin saamme jatkossakin suojattua asiakkaamme ja henkilökuntamme COVID-altistumiselta ja -tartunnalta.