Koronavirus (COVID-19)

Selko-tunnus

Satakunnan sairaanhoitopiirin sosiaalipalvelujen toiminnasta

Tiedote 9.7.2021 Katja Alamäki, palvelupäällikkö

Satakunnassa kokoontuu joka viikko alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä. Ryhmä arvioi millainen COVID-tilanne Satakunnassa on ja antaa sen perusteella suositukset ja ohjeet. Tästä linkistä pääset lukemaan työryhmän viimeisimmän COVID-tiedotteen.
 

Koronarokotukset

Koronarokotukset jatkuvat THL:n antaman rokotusjärjestyksen mukaisesti.

Asiakkaidemme rokotukset ovat edistyneet hyvin. Ikääntyneet ja riskiryhmään kuuluvat on rokotettu kahdesti ja muiden asiakkaiden 2. rokote pistetään todennäköisesti heinä-elokuun aikana. Myös henkilöstölle on tarjottu mahdollisuutta ottaa rokote.
 

Työ- ja päivätoiminta

Motarin palvelut jatkuvat omissa toimipiteissään kesäloman jälkeen elokuussa. Kahvila MASALIISA avautuu elokuussa Ulvilan Mukulatorilla.
 

Vierailut

Sovi vierailusi aina etukäteen yksikön henkilökunnan kanssa. Jää kotiin, jos olet sairaana tai sinulla on lieviäkään oireita.

Voit tulla vierailulle, kun olet terve. Kerrallaan voi tulla 1–2 vierasta. Pidä vierailun aikana vähintään 2 metrin turvaväli asiakkaaseen ja henkilökuntaan.

Käytä koko vierailun ajan suu-nenäsuojainta ja noudata huolellista käsihygieniaa. Vältä liikkumista yksikön yhteisissä tiloissa.
 

Kotilomat

Sovi kotilomasta etukäteen yksikön henkilökunnan kanssa.

Suosittelemme vahvasti, että noudatatte kotiloman aikana kaikille kansalaisille annettuja alueellisia suosituksia. Niitä ovat esimerkiksi maskisuositus ja kokoontumisen ja liikkumisen rajoitukset.

Ilmoita yksikköön, jos sinulla tai läheiselläsi on kotiloman aikana infektio-oireita, COVID-altistuminen tai -tartunta. Tee ilmoitus ennen paluuta yksikköön, jotta voimme valmistautua tilanteeseen.
 

Asiantuntijapalvelut, Erityisosaamiskeskus EOK

Tulethan asiantuntijapalvelujemme vastaanotolle vain terveenä.
 

Tilanne on rauhallinen

Sosiaalipalveluissa tilanne on rauhallinen. Seuraamme tilannetta ja voimme muuttaa toimintaamme nopeasti.

Kiitämme sinua, kun noudatat ohjeita. Näin saamme jatkossakin suojattua asiakkaamme ja henkilökuntamme COVID-altistumiselta ja -tartunnalta.