MOTARI

Selko-tunnus

MOTARI järjestää erityistä tukea tarvitseville ihmisille monipuolista

  • työtoimintaa
  • päivätoimintaa
  • viriketoimintaa.

Toiminta on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat vahvaa tukea ja apua arjessaan.

Suunnittelemme kuntouttavaa toimintaa, joka sopii juuri sinulle. Voit käydä MOTARI:lla puolen päivän toiminnassa tai kokopäiväisesti. Päätämme yhdessä mikä on sinulle paras ratkaisu.

Jos haluat työ- tai päivätoimintoihin MOTARI:lle, ota yhteyttä Satakunnan sairaanhoitopiirin palvelusuunnittelijaan.

 

MOTARI:n toimipisteet

MOTARI toimii 5 eri paikassa, joista 1 sijaitsee Porissa ja 3 Ulvilassa. Lisäksi MOTARI:lla on Jalkautuva ulkotyöpalvelu, joka liikkuu paikasta toiseen.

 

MOTARI Porissa

Porin Viikinäisissä järjestetään päivätoimintaa, joka tarjoaa sinulle kokemuksia ja elämyksiä. Meille on tärkeää, että osallistut toimintaan. Haluamme huomioida toiminnassa juuri sinun tarpeesi.

Toimimme ryhmissä tai pienryhminä. Sinulla voi olla mahdollisuus saada myös vahvasti ohjattuja ja suunniteltuja yksilötuokioita.

 

Kahvila MASALIISA Ulvilassa

Kahvila MASALIISA:n yhteydessä on myymälä, jossa on myynnissä käsitöitä.

Kahvila MASALIISA:lla on oma verkkosivu, jonne pääset tästä.

 

Työhönvalmennus Ulvilassa

Kun osallistut työhönvalmennukseen, voit käydä töissä tuetusti. Selvitätte työvalmentajan kanssa miten ja missä voit tehdä työtä. Harjoittelet eri työpaikoissa. Näin löydät työn, joka sopii juuri sinulle. Työvalmentaja opastaa, ohjaa ja tukee työssä tarpeen mukaan.

 

Jalkautuva ulkotyöpalvelu

Jalkautuva ulkotyöpalvelu tarjoaa mahdollisuuden ruumiilliseen työhön. Meillä pääset tekemään arkisia joka kodin pihatöitä ja puutarhatöitä. Niitä ovat esimerkiksi

  • polttopuiden tekeminen
  • nurmikon leikkuu
  • istutusten hoitaminen
  • ulkokalusteiden ja ulkorakenteiden huolto ja kunnostus.

Töitä tehdään yleensä ryhmässä.

Kotitöiden lisäksi voimme osallistua esimerkiksi metsänhoidollisiin töihin tai vieraslajien hävittämiseen. Voimme myös huolehtia retkeilyalueen tai laavun polttopuista tai alkusammutukseen tarvittavasta vedestä. Alkusammutusvesi on tärkeä turvallisuuden takia. Sillä voi sammuttaa alkavan tulipalon.

Huollamme myös itse ne koneet ja laitteet, joita tarvitsemme työssä.

 

Omavalvontasuunnitelma

Meillä on omavalvontasuunnitelma. Se on asiakirja, jossa kerromme, miten itse valvomme omaa toimintaamme. Jos haluat lukea suunnitelman, pyydä se yksikön esihenkilöltä.