Tiesitkö, että työllistämme paljon muitakin kuin terveydenhuollon ammattilaisia? Logistiikka- ja hankintapalveluissamme on nyt haettavana uusi mielenkiintoinen tehtävä, onko tämä sinun osaamisaluettasi? Lue lisää ja jätä hakemuksesi täältä: https://bit.ly/3abWWuk.

Kaksi uutta COVID-tapausta Satakunnassa

Tiedote 9.8.2020

9.8.2020 on todettu kaksi uutta COVID-tapausta Satakunnassa. Tapaukset ovat lieväoireisia ja heidät on asetettu
kotieristykseen. Tapauksien lähikontaktien kartoitus on aloitettu Rauman tartuntatautihenkilöstön toimesta ja altistuneet
asetetaan karanteeniin. Tässä vaiheessa ei ole tiedossa kummankaan tartunnan alkuperää, mutta tartuntoihin
ei liity ulkomaanmatkoja. Satakunnan COVID-tapausten kokonaismäärä on nyt 83.

Satasairaalan kuulokojehuolto on muuttanut Lasten- ja naistentalon eli E-rakennuksen 00-kerrokseen. Kuulokojehuolto palvelee asiakkaita maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 11.00 – 13.00 ja tiistaisin kello 8.30 – 10.00. Sisäänkäynti on ovesta numero 11.
#satasairaala #erikoistunutsinuun

Satasairaalan kuulokojehuolto palvelee 10.8.2020 alkaen E-rakennuksen 00-kerroksessa

Satasairaalan kuulokojehuolto on muuttanut tilavampaan toimipisteeseen Lasten- ja naistentalon eli E-rakennuksen 00-kerrokseen. Sisäänkäyntiovi on 0-kerroksessa sijaitseva ovi numero 11. Kuulokojehuolto palvelee asiakkaita maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 11.00 – 13.00 ja tiistaisin kello 8.30 – 10.00.

Kuulokojehuolto on sijainnut tähän saakka B-rakennuksen 2. kerroksessa kuuloaseman yhteydessä. Kuulontutkimus ja kuulokojeiden sovittaminen tehdään edelleen kuuloasemalla.

Synnytysvalmennukset jatkuvat

Synnytysvalmennus Satasairaalassa jatkuu. Vahvistetut päivät ovat toistaiseksi 4.8. ja 18.8.2020. Elämme koronatilanteen mukaan.

Synnytysvalmennukseen osallistuville jaetaan maskit. Väliajalla ei ole mehutarjoilua. Omia eväitä voi ottaa mukaan tauolle.

Satasairaalan synnytysvalmennusporukka toivottaa teidät tervetulleeksi mukaan!

Satakunnassa on tänään todettu kolme uutta COVID-19 infektiota, kaikkien tartunnanlähde on tiedossa

Tiedote 1.8.2020 kello 18.30

Satakunnassa on tänään todettu kolme uutta COVID-tapausta. Kaikkien kolmen tartunnanlähde on selvitetty yhteistyössä Porin perusturvan kanssa ja lähikontaktit asetettu karanteeniin. Tapauksilla ei ole yhteyttä keskenään.

Ensi maanantaina 3.8.2020 lasten ja lastenkirurgian ajanvarauspoliklinikat palaavat normaaliin toimintaan Lasten- ja naistentalon eli E-rakennuksen 0-kerroksessa. Asiakkaiden sisäänkäynti on ovesta numero 10. Myös lastenneurologian poliklinikka aloittaa normaalin toiminnan 3. kerroksessa, sisäänkäynti on ovesta numero 9.
Huom! Lastenpäivystys sijaitsee edelleen K-rakennuksen 0-kerroksessa yhteispäivystyksen tiloissa toistaiseksi.
Muistathan soittaa päivystystapauksissa ennen sairaalaan tuloa aina ensin päivystysapunumeroon 116117, josta saat tarkat ohjeet.
#satasairaala #erikoistunutsinuun