Olka-toiminta

OLKA-toiminnan logo.

Satasairaalassa Porissa sijaitsee OLKA-piste, jonne voit tulla juttelemaan ja vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi. Meillä ei ole kiire mihinkään, vaan haluamme palvella juuri sinua.

OLKA on suunnitelmallista järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Saat tietoa vertaistuesta, potilasjärjestöistä ja OLKA-pisteellä järjestetään myös teemapäiviä. Voit pyytää vapaaehtoisiamme saattajaksi tai ihan vain juttukaveriksi. Vapaaehtoisia sitoo vaitiolovelvollisuus. Voit siis puhua rauhassa omista asioistasi.

Satasairaalan OLKA-toiminta toteutetaan yhteistyössä Satakunnan yhteisökeskuksen kanssa. OLKA-toimintaan kuuluvat sairaalassa sijaitseva OLKA-piste sekä vapaaehtoistoiminta. OLKAn on kehittänyt Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri eli HUS, ja EJY ry, joka on laaja-alainen kansalaisjärjestö.

 

Haluatko mukaan OLKA-toimintaan?

Tule mukaan OLKA-toiminnan vapaaehtoiseksi! Saat mielekästä ja virkistävää tekemistä, koet yhteisöllisyyttä, voit kehittää omaa osaamistasi ja pääset aidosti auttamaan muita ihmisiä.

Jos haluat mukaan, klikkaa tätä linkkiä. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Haastattelemme ja koulutamme kaikki vapaaehtoiset toimimaan vapaaehtoistyössä ja sairaalaympäristössä.

 

Ajankohtaista

Satasairaalassa OLKA-piste avataan AB-aulaan eli entisen Luotsi-palvelupisteen paikalle. Vietämme avajaisia 21.8.2019. Tervetuloa!

Seuraa OLKA Satasairaalaa Instagramissa. Löydät meidät tunnuksella @olkasatasairaala ja Facebookissa nimellä OLKA Satasairaala.

OLKA-pisteellä on monenlaisia teemapäiviä ja tapahtumia. Voit lukea ja tulostaa itsellesi OLKA-pisteen elokuun tapahtumat tästä linkistä.

 

Satakunnan Yhteisökeskuksen logo
Veikkauksen logo, jossa lukee: "Tuettu Veikkauksen tuotoilla".