Synnytysvalmennus

Selko-tunnus

Tarjoamme synnytysvalmennusta odottajalle ja hänen puolisolleen tai tukihenkilölle. Synnytysvalmennuksessa käydään läpi synnytystä ja sen hoitoon liittyviä käytäntöjä sairaalassamme.

Suosittelemme, että osallistutte synnytysvalmennukseen raskausviikoilla 30-34.

Vauva- ja perhemyönteisyysohjelma Satakunnan hyvinvointialueella

Valmennusryhmät

Voitte osallistua sairaalassa tapahtuvaan pienryhmävalmennukseen, jonka aikana tutustumme synnytysyksikköön. Emme kuitenkaan voi luvata, että aina on mahdollista päästä kaikkiin tiloihin. Yhteen ryhmään mahtuu 6 paria. Lapset eivät voi tulla mukaan valmennukseen.

Tarjoamme vaihtoehtona myös Teamsin kautta järjestettyä etävalmennusta. Etävalmennuksessa käydään läpi samat asiat kuin sairaalassa tapahtuvassa valmennuksessa. Voitte tutustua synnytysyksikön tiloihin videoiden avulla. Etävalmennukseen voi osallistua noin 100 paria.

3.1.2023 alkaen järjestetään synnytysvalmennukset tiistaisin, joka toinen viikko läsnä ja joka toinen viikko etänä seuraavasti:

  • Parittomat viikot: etävalmennus Teamsin välityksellä tiistaisin kello 16 – 17.30.
  • Parilliset viikot: läsnäolovalmennus tiistaisin kello 15.30 – 17 ja 17.30 – 19 (2 ryhmää).

 

Ilmoittautuminen

Synnytysvalmennuksiin ilmoittautuminen alkaa 2 kuukautta ennen valmennusta. Pääset ilmoittautumiseen tämän linkin kautta. Voit ilmoittautua myös Satasairaalan nettisivuilla: Sähköinen asiointi > Ilmoittautuminen synnytysvalmennukseen. Ilmoittautuminen vaatii vahvan tunnistautumisen, joka onnistuu joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 

Osallistuminen

Tutustukaa Satasairaalan nettisivuilla oleviin synnystysvalmennuksen materiaalehin, jotta voimme valmennuksen aikana keskittyä asioiden kertaamiseen ja tarkentamiseen ryhmän tarpeiden mukaan. Toivomme, että osallistutte aktiivisesti.

Saatte tarkemmat ohjeet synnytysvalmennukseen osallistumisesta ilmoittautumisen yhteydessä.