Teho ja tehovalvonta

Selko-tunnus
Hoitaja säätää tehohoidon laitteita

Hyvä vierailija

Kansainvälisestä koronaepidemiasta johtuen siirrymme teho- ja valvontapotilaidemme kohdalla suojatoimiin. Tämän vuoksi pidättäydymme vierailuista toistaiseksi potilaidemme turvallisuuden takaamiseksi.

Kiitämme ymmärtämyksestänne asiassa.

Vs. ylilääkäri Björn Jäschke
Osastonhoitaja Marko Knuutila
Osaston henkilökunta

 

Potilaan hoito osastollamme
Hoidamme vakavasti sairastuneita potilaita, jotka vaativat jatkuvaa tarkkailua ja elintoimintahäiriöiden hoitoa. Potilaan hoito vaatii usein myös elintoimintoja ylläpitävien lääkkeiden ja laitteiden käyttöä. Osastollamme on 12 potilaspaikkaa. Tarvittaessa hoidamme potilaita myös eristyshuoneissa.

Osastollamme potilaan omahoitajana toimii tehohoitoon perehtynyt sairaanhoitaja. Lääketieteellisestä hoidosta vastaa tehohoitoon perehtynyt lääkäri.

Osastomme toimintaan kuuluu myös MET-ryhmä (Medical Emergency Team), joka toimii koko Satasairaalan sisäisenä ensihoitoryhmänä.

Vastuuhenkilöt
vs. ylilääkäri Björn Jäschke
ylihoitaja Pirjo Harju
osastonhoitaja Marko Knuutila

Vierailuajat
Vierailuaika on päivittäin kello 16.00-19.00. Vierailun kesto on korkeintaan 15 minuuttia. Potilaamme tarvitsevat runsaasti lepoa, jotta voivat toipua kriittisestä tilastaan.

Sovithan lasten vierailusta etukäteen henkilökunnan kanssa. Pyydämme ymmärrystä tilanteissa, jolloin joudumme rajoittamaan vierailuja.

Annamme tietoja potilaasta vain lähiomaisille.

Liitetiedostot