Kartat ja pysäköinti

Selko-tunnus

Satasairaala

Satasairaalassa on potilaille ja omaisille kaksi pysäköintialuetta.

Pääpysäköintialueella on maksullisia ja ilmaisia parkkipaikkoja. Voit pysäköidä autosi ilmaisille paikoille, kun käytät parkkikiekkoa.

Pysäköinti on maksullista maanantaista perjantaihin kello 8.00 - 19.00 ja lauantaisin kello 8.00 - 16.00 välisenä aikana. Invapaikkoja on rajoitetusti ja ne on erikseen merkitty.

Satasairaalan kartta
Satasairaalan kuntoutuskeskuksen kartta

 
Satasairaalan pandemiapoliklinikka

Satasairaala on avannut pandemiapoliklinikan. Se on tarkoitettu potilaille, joilla on COVID-19 koronavirukseen viittaavia oireita.

Pandemiapoliklinikalle pääsee E-rakennuksen ovesta 10.

Soita aina ensin ja tule sairaalaan vain siinä tapauksessa, jos saat sellaiset ohjeet puhelimessa. Kun soitat, terveydenhuollon ammattilainen tekee puhelimessa hoidon tarpeen arvioinnin. Hän ohjaa sinut oikeaan hoitopaikkaan. Soita ensisijaisesti omaan terveyskeskukseesi. Puhelinnumerot löydät esimerkiksi tästä Satakunnan Kansan lehtijutusta. Jos terveyskeskus on kiinni, soita Satasairaalan päivystykseen.

 

 

Harjavallan sairaala

 

Sairaala-alueella on useita pysäköintialueita. Pysäköinti alueilla on ilmaista, eikä pysäköintiaikaa ole rajoitettu.

Harjavallan sairaalan kartta

Antinkartano

Kuntoutuskeskuksen alueella on useita pysäköintialueita. Pysäköinti alueella on ilmaista, eikä pysäköintiaikaa ole rajoitettu.

Antinkartanon kuntotuskeskuksen kartta

Rauman sairaala

Rauman sairaalassa on Satasairaalan toimintaa. Alueella on useita pysäköintialueita. Osalla alueista pysäköintiaika on rajoitettu.

Rauman sairaalan kartta