Satasairaala Mobiiliapuri

Satasairaala Mobiiliapuri on mobiilisovellus, joka tukee hoitoasi. Sen avulla saat esimerkiksi tietoa leikkaukseen valmistautumiseen liittyen. Mobiiliapuri on tukenasi myös, kun toivut kotona sairaalasta lähdön jälkeen. Mobiiliapurin avulla voit lähettää viestejä Satasairaalan ammattilaisille ja he voivat olla yhteydessä sinuun.

Mobiiliapuri muistuttaa tärkeistä tehtävistä ja rajoituksista. Saat ohjeet syömättä ja juomatta olemisesta tai lääkehoidon tauottamisesta ennen sairaalaan tuloa. Lisäksi voit täyttää ja palauttaa esitietolomakkeet helposti Mobiiliapurissa. Kotiinlähdön jälkeen voit täyttää kipupäiväkirjaa ja toimittaa tiedot hoitopaikkaasi.

Saat Mobiiliapuri-sovelluksessa kaiken tiedon sairaalakäyntiisi liittyen. Tieto on helposti ymmärrettävää ja saat sitä vähän kerrallaan käynnin lähestyessä ja kun palaat kotiin sairaalasta. Voit katsoa tulevia tapahtumia ja kuitata, että olet esimerkiksi lukenut tiedot tai vastannut kysymyksiin. Kun seuraat Mobiiliapurin lähettämiä muistutuksia ja ohjeita, sairaalaan tuloon valmistautuminen ja myöhemmin kotona toipuminen sujuvat suunnitellusti ja turvallisesti.

 

Voit ladata Mobiiliapurin sovelluskaupasta

Jos sinulla on hoitosuhde Satasairaalaan, lataa Satasairaala Mobiiliapuri sovelluskaupastasi. Mobiiliapuri on ilmainen ja voit ladata sen älypuhelimeesi tai tablettiisi. Kun kirjaudut Mobiiliapuriin ensimmäistä kertaa, sovellus pyytää sinulta vahvaa tunnistautumista, kuten mobiilivarmennetta tai verkkopankkitunnuksia. Jatkossa pääset Mobiiliapuriin pin-koodilla.

 

Mobiiliapurin käyttö laajenee

Tällä hetkellä Satasairaala Mobiiliapuri on käytössä osalla potilaista

  • vatsakirurgiassa
  • korva-, nenä- ja kurkkutaudeissa
  • polikliinisessa verisuonikirurgiassa
  • lastenkirurgiassa
  • hammas-, suu ja leukakirurgiassa
  • fysiatrian poliklinikalla (kipupotilailla, olkapotilailla ja selkäpotilailla).

Mobiiliapurin käyttö laajenee. Sovellukseen on lisätty kysely koronaviruksen oireista syksyllä 2020.