Sähköinen asiointi

Tervetuloa Apuvälinekeskuksen sähköiseen ajanvaraukseen!

Tätä kautta voit varata ajan perusapuvälineen lainaamista varten. Apuvälinekeskuksen lainaamoon voit edelleen tulla ilman ajanvarausta sen aukioloaikoina. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä Apuvälinekeskuksen asiakaspalvelunumeroon 0447079181.

Voit tarkistaa puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä täyttää ja lähettää esitietolomakkeen sähköisesti. Näet myös omat ajanvarauksesi ja linkkisi vastaanotolle Satasairaalassa. Palvelu toimii  äitiyshuollon ja psykiatrian asiakkaille ja sen käytön laajennus on menossa.

Minun asiointini -palveluun

Näet palvelussa omat terveystietosi, reseptisi, ja voit pyytää reseptin uusimista. Voit myös tallentaa elinluovutus- ja hoitotahtosi.

Pitäsikö lähteä lääkäriin vai ei? Vastaa Omaolon kysymyksiin ja saat arvion oireistasi ja hoito-ohjeita. Tämä perustuu tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja kansallisiin kriteereiihin.

Anna palautetta saamastasi hoidosta ja palvelusta. Palautteesi on meille tärkeää. Sen avulla pystymme kehittämään hoitoamme ja toimintaamme entistä paremmaksi.

Tervetuloa SataDiag laboratorion ajanvaraukseen!

Satasairaala Mobiiliapuri on mobiilisovellus, joka tukee hoitoasi. Sen avulla saat esimerkiksi tietoa leikkaukseen valmistautumiseen liittyen. Jos sinulla on hoitosuhde Satasairaalaan, lataa Satasairaala Mobiiliapuri sovelluskaupastasi.

Mobiiliapuri sovellus hoito-ohjeet

Täältä löydät Satasairaalan lomakkeet: Rekisteritietojen ja lokitietojen tarkastuspyyntö, virheen oikaisupyyntö, muistutus-lomake ja vahingonkorvaushakemus.

Terveyskylästä voit saada tietoa ja tukea erilaisista sairauksista ja elämäntilanteista.

Ilmoita vaaratilanteesta. Ilmoitukset käsittelee potilasturvallisuudesta vastaava henkilö.


Saat tukea ja apua erilaisten digitaalisten palveluiden käyttöön YLE:n verkkosivuilta (Digitreenit). Digitreenit