Ilonan päivä 9.10.2019 Olka-pisteellä

Ilonan päivä tuo vuosittain iloa sairaalan arkeen. Ilonan päivä järjestetään Satasairaalassa 9.lokakuuta 2019 kello 10-14. Luvassa on muun muassa harmonikkaesitys, sketsiesitys, runonlausuntaa, arvontaa sekä ohjattua toimintaa lapsille. Ilonan päivässä ovat mukana myös Olka-toiminnan vapaaehtoiset. Tervetuloa! Tapahtuman järjestää Olka Satasairaala.

Ilonan päivän ohjelma

Kello 10-12. Vapaaehtoisen ohjaamaa piirrustusta lapsille. Paikkana on lastenpolin ilmoittautumisen aula.

Kello 10 ja kello 12. Harmonikkaesitys Olka-pisteellä. Harmonikkaa soittaa Satu Salmenaho.

Kello 13. Sketsiesitys: Vanhainkodin virkeät vanhukset. Sketsi esitetään Olka-pisteellä. Esittäjinä ovat Mirva Asp, Eila Vuorinen ja Maarit Ojala.

Kello 13.45. Runonlausuntaa sairaalan potilaskirjastossa. Paikalla on runokirjailija Jaana Mäki.

Lisäksi Olka-pisteellä on arvontaa koko päivän.

Tervetuloa!

Lisätietoa saat Olka-pisteeltä numerosta 044 707 6769. Olka-pisteen sähköpostiosoite on olka@satasairaala.fi.