Jarkko Karihuhta on saanut Vuoden opettaja 2022 -tunnustuksen

Sisätautien kliininen opettajamme Jarkko Karihuhta on saanut lääketieteen opiskelijoita Vuoden opettaja 2022 –tunnustuksen! Tunnustuksen myöntää vuosittain Turun Lääketieteenkandidaattiseura ry. Tunnustuksen perusteina on mainittu Karihuhdan opiskelijaläheinen ja innostava asenne sekä perusteellinen omistautuneisuus jokapäiväisessä työssä sisätautien kliinisenä opettajana.

- Kyllä tämä lämmittää mieltä ja tulee hyvin nöyrä olo, kertoo Jarkko Karihuhta. – Minusta on hienoa ja palkitsevaa tehdä lääkäriopiskelijoiden kanssa yhteistä matkaa kysymysten ja oivallusten myötä. Opiskelijoilla on hyviä näkemyksiä, ja saan itsekin paljon, kun jäsentelemme ajatuksiamme ja näkemyksiämme isojen ja välillä vaikeidenkin asioiden äärellä.

Karihuhta kiittelee myös sisätautiklinikan henkilöstön opiskelija- ja opetusmyönteistä asennetta.
- Sisätautiopin kliinisiä jaksoja suorittavat sairaalassa kolmannen ja kuudennen vuoden lääketieteen opiskelijat. Opiskelijat tuntuvat viihtyvän hyvin, sillä saamme heiltä ilahduttavan hyvää palautetta.

Sisätaudeilla osastonylilääkärinä toimiva Karihuhta on koulutukseltaan sisätautien ja akuuttilääketieteen erikoislääkäri. Hän valmistui vuonna 2003, joten työuraa on takana parikymmentä vuotta. Viimeiset viime vuotta hänen on toiminut myös lääkärikoulutuksen opetustehtävissä.

- Olen ollut aina kiinnostunut opettamisesta, ja suoritan parhaillaan pedagogiikan opintoja työni ohella, kertoo Karihuhta.

Lämpimät onnittelumme tunnustuksen johdosta!

Jarkko Karihuhta
Osastonylilääkäri, sisätautien kliininen opettaja Jarkko Karihuhta.