Laboratorion näytteenottoaikoja riskiryhmiin kuuluville!

SataDiag haluaa huomioida yli 70-vuotiaat seniorikansalaiset ja riskiryhmiin kuuluvat niin, että aloittaa aikaisen näytteenottoajan vain heitä varten viikosta 13 alkaen:

  • Maantiekadulla tiistaina ja torstaina kello 06.05-7.00
  • Raumalla tiistaina ja torstaina kello 06.05-7.00
  • Kankaanpäässä torstaina kello 06.05-7.00.

 

Huomioi käsihygienia

Näytteenottoon saavuttaessa on huolehdittava käsihygieniasta: pesu ja desinfiointi mahdollisuuksien mukaan. Jos sinulla on nuhaa tai muita flunssan oireita, pyydämme käyttämään hengitysmaskia, jonka saa laboratorion sihteeriltä tai työntekijältä. Älä tule flunssaisena lainkaan näytteenottoon, jos se ei ole aivan välttämätöntä. Lisätietoja saat omasta hoitavasta yksiköstäsi. Pidä aina riittävä etäisyys muihin asiakkaisiin.

 

Ajanvaraus laboratorioon

Ajanvaraus vain internetivujen kautta www.satadiag.fi tai ajanvarausnumerosta 02 627 6410 arkisin kello 10.00-15.00. Tässä poikkeustilanteessa ajanvarausta ei ole mahdollista tehdä laboratorion ”luukulta”.

Huomioi, että joissakin toimipisteissä näytteenottoaikoja on hieman vähennetty tai toimipisteitä on suljettu. Joidenkin toimipisteiden aukioloaikoja on jouduttu muuttamaan. Ajantasaiset aukioloajat löydät kyseisen toimipisteen kohdalta www.satadiag.fi.