Lasten päivystys toimii E-rakennuksen 0-kerroksessa 31.8.2020 alkaen

Lasten päivystys siirtyi keväällä Lasten- ja naistentalosta eli E-rakennuksesta COVID-19 -pandemiaan varautumisen takia väliaikaisesti K-rakennuksessa sijaitsevan yhteispäivystyksen tiloihin.

Lasten päivystys siirtyy takaisin E-rakennukseen ja toimii 0-kerroksessa 31.8.2020 alkaen. Sisäänkäynti on kahdesta eri ovesta, ja se valitaan oireiden perusteella:

Infektioita sairastavat lapset tulevat päivystykseen pandemiapoliklinikan ovesta numero 12.

- Muut päivystyksellistä arvioita tarvitsevat lapsipotilaat tulevat päivystykseen lasten poliklinikan pääovesta numero 10.

- Kriittisesti sairaat lapset arvioidaan edelleen K-rakennuksen yhteispäivystyksestä.

Muista soittaa ennen päivystykseen lähtemistä päivystysapunumeroon 116117, johon vastaava ammattilainen antaa sinulle tarkempia ohjeita.

Hätätilanteessa soita aina 112.

Lasten päivystys hoitaa 0-15-vuotiaat päivystyspotilaat. Yhteispäivystys hoitaa 16 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat päivystyspotilaat.