Palvelemme sinua uudistetussa chatissa

Satasairaalan Chat

Olemme ottaneet käyttöön uuden chat-palvelun. Nyt voit kysyä matalalla kynnyksellä mieltä askarruttavia kysymyksiä, joihin asiakaspalveluneuvojamme vastaavat. 

Asiakaspalvelupäällikkö Mari Viljanen-Peuraniemi kertoo, että chatilla on tällä hetkellä yleistä neuvontaa antavaa rooli.

- Olemme  lisänneet uudistuneeseen chat-palveluun kysytyimpien kysymysten pohjalta valintaikkunat, josta pääset esimerkiksi varamaan laboratorioon aikaa, kertoo Mari Viljanen-Peuraniemi. – Chat-mahdollisuuden lisäksi valintaikkunoissa on tietoa Päivystysapu 116117 –palvelusta ja koronaohjeistuksesta sekä linkki Omaolo.fi –palveluun ja omaan sähköisen asiointiin.

Chat-palvelu on avoinna arkisin kello 08.00-20.00. Chat-palvelun löydät verkkosivuiltamme satasairaala.fi –osoitteessa, jossa chat-ruutu avautuu sivun alalaitaan.

Pyrimme vielä tämän kevään aikana laajentamaan chat-palvelua siten, että keskustelu on tarvittaessa mahdollisuus siirtää psykiatrisen sairaanhoitajan ja sosiaalityöntekijän vastattavaksi. 

Voit jättää palautetta keskustelun jälkeen. Kiitämme kaikesta palautteesta, jonka avulla pystymme edelleen kehittämään toimintaamme.