Satasairaala Mobiiliapuri – kaikki sairaalakäynnin tiedot älypuhelimeesi

Näkymä Satasairaala Mobiiliapuri -sovelluksesta.
Satasairaala Mobiiliapuri kertoo kaiken potilaan sairaalakäyntiin liittyvän tiedon. Sovelluksesta potilas saa tietoa esimerkiksi toimenpidepäivän tapahtumista.

Satasairaala Mobiiliapuri on nykyaikainen sovellus, joka tukee hoitoa. Sitä on helppo käyttää ja potilas löytää siitä kaiken tiedon omaan sairaalakäyntiinsä liittyen.

Potilas voi ottaa sovelluksen käyttöön, kun hän saa Satasairaalasta tekstiviestin, jossa on latauslinkki. Ensimmäiseen kirjautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Satasairaala Mobiiliapuri on käytössä esimerkiksi kaikilla kirurgian erikoisaloilla. Olemme saaneet kiitosta siitä, että Mobiiliapuri on helppokäyttöinen ja sen ohjeet ovat selkeitä. Lisäksi hoitohenkilökuntaan saa kätevästi yhteyden viestin avulla. Näin potilas säästyy jonottamasta puhelimessa tai terveyspalveluissa.

Palautetta potilailta:

”Sain helposti yhteyden toimenpideyksikköön viestin avulla, ei tarvinnut jonottaa tai odottaa, että joku vastaa puhelimeen. Nykyaikainen tapa viestiä. Ihmettelin, että julkisellakin puolella tällainen palvelu käytössä. Hienoa!”

”Selkeät ohjeet, helposti katsottavissa ja kerrattavissa.”

”Paperiset ohjeet olisi hukkuneet jo monta kertaa.”

Lue lisää Mobiiliapurista: Satasairaala Mobiiliapuri | Satasairaala

Lainaukset: Minna Westergårdin opinnäytetyö, SAMK 2022.