Satasairaala tarjoaa mahdollisuuden lempeään vesisynnytykseen

Tarjoamme Satasairaalan Lasten- ja naistentalossa 28.3.2019 alkaen mahdollisuuden myös vesisynnytykseen. Synnytyssalimme soveltuvat erinomaisesti vesisynnytykseen, ja kaikki kätilömme ovat saaneet koulutuksen vesisynnytystä varten.

Synnyttäjät ovat osoittaneet kasvavaa kiinnostusta vesisynnytystä kohtaan. Vesisynnytys on äidille ja vauvalle lempeä ja luonnonmukainen vaihtoehto. Lämmin, kelluttava vesi mahdollistaa helpomman liikkumisen ja lievittää alavartalon paineen tunnetta ja kipua. Lämpimällä vedellä on myös mieltä rauhoittava vaikutus. Myös vauvalle veteen syntyminen on lempeää. Vesisynnytys kannustaa lääk­keet­tö­mään ki­vun­lie­vi­tyk­seen, mutta ei sulje sitä kuitenkaan pois. Veteen synnyttäminen on hyvä ja turvallinen vaihtoehto terveille synnyttäjille, joiden raskaus on sujunut normaalisti ja joiden synnytys etenee ongelmitta.

Lisätietoja vesisynnytyksestä