Satasairaalalle hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia

Satasairaalan Vuoden asiakaspalvelijat 2020 on julkistettu ja heidät on palkittu Satasairaalan talvipuutarhassa yhtymävaltuuston kokouksen jälkeen 9.11.2020. Palkinnon esimerkillisestä asiakaspalvelusta sai kahdeksan eri ammattiryhmissä, tehtävissä ja toimipisteissä työskentelevää henkilöä. Palkinto sisältää kunniakirjan ja 200 euron rahapalkinnon.

Palkitut ovat osastonsihteeri Heli Aalto (vanhuspsykiatria), logistiikkaesimies Juha Grönberg (logistiikkapalvelut), fysioterapeutti Terhi Heikkilä (fysiatria/naistentaudit), koulutussuunnittelija Anna-Kaisa Kautto (koulutuspalvelut), röntgenhoitaja Elina Lagerroos (kuvantaminen), välinehuoltaja Kirsti Laitomaa (välinehuoltokeskus), sairaanhoitaja Nina Leppäniemi (päivystys) ja sairaanhoitaja Erica Maikola (syöpätautien poliklinikka).

Palkinnot jakoivat sairaanhoitopiirin johtaja Ermo Haavisto yhdessä hallintoylihoitaja Paula Asikaisen ja asiakaspalvelupäällikkö Mari Viljanen-Peuraniemen kanssa.

Kilpailun toteutus ja kriteerit

Kilpailuaikana 5.10.-18.10.2020 jokaisella Satasairaalan työntekijällä oli mahdollisuus ehdottaa parhaana asiakaspalvelijana palkittavaa henkilöä kaikille avoimessa webropol-kyselyssä.

Hyvä palvelu -palkinto 2020 kriteerit olivat seuraavat:

Vuoden asiakaspalvelija

• osoittaa aitoa kiinnostusta asiakasta ja hänen tarpeitaan kohtaan
  • huokuu palvelualttiutta, on kohtelias ja hyväntuulinen
  • hoitaa aina asiat ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti
  • osaa ratkaista asiakkaan ongelmat vieden ne tarvittaessa eteenpäin
  • saa positiivista palautetta asiakkailta sekä työntekijöiltä ja
  • kohtaa asiakkaan ihmisenä.

Palkinnolla haluamme tuoda esille hyvää asiakaspalvelua. Pidämme Satasairaalassa asiakaspalvelua tärkeänä osana potilaan hoitoa ja kehitämme positiivista palvelukulttuuria erilaisin menetelmin.

Vuoden asiakaspalvelijoiden valinta oli vuoden 2020 Hyvä palvelu –kilpailun teema. Hyvä palvelu –kilpailu on järjestetty vuosittain vuodesta 2008 saakka. Kilpailun aihe ja perustelut ovat vaihdelleet strategian painopisteiden mukaisesti.