Satasairaalan asiantuntijat Kansalaistorilla ja SuomiAreenalla 2019

Satasairaala on koonnut ison joukon asiantuntijoita Kansalaistorille. Tule tapaamaan osaajiamme Satasairaalan teltalle numero 38. Teltta sijaitsee Eetunaukion ja Kauppatorin välisellä kävelykadulla. Olemme paikalla koko viikon ajan. Jokainen meistä on erikoistunut sinuun.

Satasairaalan asiantuntijat ovat Kansalaistorilla 15. – 19.7.2019.

• Maanantai 15.7. kello 9 - 17: Tekonivelkirurgia ja OLKA-piste
  • Tiistai 16.7. kello 10 - 17: Päivystys ja silmätaudit
  • Keskiviikko 17.7. kello 10 - 17: Lasten- ja naistentalo
  • Torstai 18.7. kello 10 - 17: Sydänyksikkö ja ravitsemusterapeutti
  • Perjantai 19.7. kello 10 - 16: Päiväkirurgia.

Myös Suomen Potilasturvallisuusyhdistyksen Tarja Pajunen on teltalla kertomassa omien lääkitystietojen päivittämisen tärkeydestä keskiviikkona kello 12‒16 ja torstaina sekä perjantaina kello 10‒12.

Satasairaala on mukana SuomiAreenan keskustelutilaisuuksissa

Katoaako kansalainen digiavaruuteen? Tiistai 16.7.2019 kello 17.30

Selkokielikoordinaattori Riikka Törnroos osallistuu keskusteluun Katoaako kansalainen digiavaruuteen? Keskustelu pidetään kaupungintalon pihassa osoitteessa Hallituskatu 12. Keskustelun juontaa Kristoffer Ignatius ja muut osallistujat ovat Johanna Andersson (2M-IT), Tapio Haanperä (Kehitysvammaliitto), Jyrki Kasvi (Vihreä liitto) ja Teija Saarinen (Vanhustyön keskusliitto).

Hoidossa – oletko turvassa? Torstai 18.7.2019 kello 17.30

Sairaanhoitopiirin johtaja Ermo Haavisto on mukana keskustelemassa aiheesta Hoidossa – oletko turvassa? Keskustelu pidetään kaupungintalon pihassa osoitteessa Hallituskatu 12.  Keskustelun juontaa Tiina Merikanto ja aloituspuheenvuoron käyttää Satasairaalan asiakasraadin jäsen Tuija Kiviaho. Muut osallistujat ovat Osmo Soininvaara (Super), Marina Kinnunen (VSHP), Eero Hirvensalo (Potilasvakuutuskeskus) ja Salla Seppänen.