Työtaistelutoimenpiteet vaikuttavat Satasairaalan toimintaan

Päivitys uutiseen: Tehy ry ja SuPer ry ovat ilmoittaneet peruvansa aiemmin ilmoitetun lakon ja aloittavansa toistaiseksi kestävän ylityö- ja vuoronvaihtokiellon huomisesta keskiviikosta 20.4.2022 klo 6.00 alkaen.

Satakunnan sairaanhoitopiirissä on alkamassa työtaistelutoimenpide. Tehy ry ja SuPer ry ovat ilmoittaneet työtaistelutoimenpiteestä, joka alkaa keskiviikkona 20.4.2022 klo 6.00 ja päättyy keskiviikkona 4.5.2022 klo 6.00.

Lakko vähentää Satasairaalan kiireettömiä tutkimuksia ja hoitoja merkittävästi. Lakon aikanakin Satasairaalassa järjestetään päivystyksellinen ja kiireellinen tutkimus ja hoito, ja lakko ei saa heikentää potilas- ja asiakasturvallisuutta. Esimerkiksi kiireelliset leikkaukset hoidetaan myös lakon aikana.

Tälle ajalle suunniteltuja kiireettömiä tutkimuksia, vastaanottokäyntejä ja toimenpiteitä joudutaan siirtämään eteenpäin. Lakon johdosta siirrettävistä varauksista ollaan yhteydessä potilaaseen. Mikäli asiakkaaseen ei ole oltu yhteydessä, varatulle ajalle voi tulla suunnitellusti. Päivystykselliset ja muut kiireelliset hoidot, esimerkiksi syöpäsairauksien tutkimukset ja hoidot, tehdään normaalin käytännön mukaisesti.

Pyrimme järjestämään uudet tutkimus- ja hoitoajat mahdollisimman nopeasti.

Pahoittelemme siirroista syntyviä viiveitä ja haittoja.