Yhtymähallitus päätti virkanimityksistä

Yhtymähallitus päätti valita Satakunnan sairaanhoitopiirin johtajan esityksestä kuntoutuspsykiatrian ylilääkärin virkaan lääketieteen tohtori, psykiatrian erikoislääkäri Niko Seppälän sekä nuorisopsykiatrian ylilääkärin virkaan nuorisopsykiatrian erikoislääkäri Anna Mäkelän. Virat täytetään 1.7.2022 alkaen toistaiseksi.

Niko Seppälä toimii tällä hetkellä Satakunnan sairaanhoitopiirin psykiatrisen hoidon vastuualueen kuntoutuspsykiatrian osastonylilääkärin virassa. Valinnalla ei ole vaikutusta Seppälän nykyiseen toimenkuvaan, sillä osastonylilääkärin virassa hän on tehnyt myös ylilääkärin tehtäviä.

Anna Mäkelä on toiminut Satakunnan sairaanhoitopiirin psykiatrisen hoidon vastuualueella nuorisopsykiatrian osastonylilääkärinä vuodesta 2016 lähtien. Hän on toiminut nuorisopsykiatrian ylilääkärin tehtävissä määräaikaisesti 15.1. – 31.5.2019, ja tämän jälkeenkin hän on hoitanut ylilääkärin tehtäviä osittain viran ollessa täyttämättä. Anna Mäkelä on ollut mukana kehittämässä nuorisopsykiatrian toimintaa liittyen myös uuteen Satapsykiatrian sairaalarakennushankkeeseen.

Lisäksi yhtymähallitus päätti perustaa sairaanhoidon toimialueen lasten- ja naistentautien sekä synnytysten vastuualueelle kaksi erikoislääkärin virkaa. Virkojen kelpoisuusehtona on erikoislääkärin pätevyys, sillä lääketieteen erikoisalalla, jolla asianomaiset tulevat pääasiassa toimimaan.