​​​​​​​​​​​Erikoistu psykiatriaan Satakunnassa

Lastenpsykiatria - Nuorisopsykiatria - Psykiatria

Psykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkärikoulutuksen voi suorittaa kokonaan Satakunnan sairaanhoitopiirin palveluksessa. Toisin sanoen erillistä yliopistosairaalajaksoa ei tarvita. Lastenpsykiatriaan erikoistumiseen sisältyy vuoden mittainen yliopistosairaalajakso.

Erikoistuvat lääkärit opiskelevat Turun yliopiston opintosuunnitelman mukaisesti. Seminaarien, potilastapausfoorumien, ylilääkärin kiertojen lisäksi sairaanhoitopiiri järjestää erikoistuville säännöllisesti omia koulutuksia.

Nuorisopsykiatriaan​​​ ja psykiatriaan erikoistuvilla lääkäreillä on lisäksi mahdollisuus osallistua kolmivuotiseen integratiivisen yksilöpsykoterapian koulutukseen osana erikoistumisopintoja.

Panostamme erityisesti erikoistumiskoulutuksen seniorimentorointiin. Tavoitteenamme on, että erikoistujan mentoroinnista vastaa ensimmäiset vuodet sama nimetty henkilö.

Lisätietoa työskentelystä psykiatrisen hoidon toimialueella: 

rekrytoija Marika Pöyri-Pirkola
marika.poyri-pirkola@satasairaala.fi​​​
puhelin 044 707 9457​

 

Psykiatrian kesäkoulu -kesätöitä ja opintoja lääketieteen opiskelijoille ja valmiille lääkäreille

Satakunnan sairaanhoitopiirin Psykiatrian kesäkoulu on ohjattu kesätyömahdollisuus psykiatrian toimialueella lääketieteen opiskelijoille, joilla on psykiatrian kurssi käytynä tai vastavalmistuneille lääkäreille. Kesäkoulu on myös hyvä startti psykiatrian erikoistumisopintoihin tähtäävälle tai niitä harkitsevalle.

Suuren suosion saanut psykiatrian kesäkoulu järjestetään nyt neljättä kertaa. Vuoden 2016 kesäkouluohjelmaa on päivitetty uusilla luentoaiheilla sekä muulla ohjelmalla. 

Lisätietoja: 

www.psykiatriankesakoulu.com 
Kesäkoulun Instagram​