Satahyvää – Satakunnan sosiaali-, terveys- ja hyvinvointitutkimuksen päivä 20.10.2022

Fysioterapeutti ja asiakas

SAVE THE DATE: Satahyvää – Satakunnan sosiaali-, terveys- ja hyvinvointitutkimuksen päivä 20.10.2022

Satahyvää - Satakunnan sosiaali-, terveys- ja hyvinvointitutkimuksen päivä järjestetään torstaina 20.10.2022 kello 9 – 15.30 Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMKissa.

Satahyvää-tutkimuspäivä kokoaa yhteen Satakunnassa tehtävää ja Satakuntaa käsittelevää sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialojen tutkimus- ja kehittämistyötä. Päätavoitteena on tehdä näkyväksi alueen tutkimusta ja tutkimuksen teon mahdollisuuksia sekä käytännön kehittämisen tuloksia. Tilaisuus on suunnattu sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialoilla toimiville asiantuntijoille, ammattilaisille ja opiskelijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Tilaisuus sisältää asiantuntijapuheenvuoroja sekä tutkimus- ja kehittämisprojektien esittelyjä. Tarkempi ohjelma ja aikataulu, lisätiedot ja osallistumisohjeet päivittyvät.

Tutkimusten abstraktihaku on käynnissä 16.9.2022 asti. Ilmoita tutkimuksesi

Tarjoamme myös kehittämishankkeille sekä LivingLab/Simulaatio – toiminnalle esittelymahdollisuuden Satahyvää -päivän aikana. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen 30.9. mennessä sähköpostitse osoitteella anne.karki@samk.fi

Tutkimuspäivän järjestävät Satasairaala, Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK), Tampereen yliopiston Porin yksikkö (yhteiskuntatieteet/SOC) ja Pikassos.

Logot