SAVE THE DATE: Satahyvää – Satakunnan sosiaali-, terveys- ja hyvinvointitutkimuksen päivä 15.12.2021

Fysioterapeutti ja asiakas

Satahyvää - Satakunnan sosiaali-, terveys- ja hyvinvointitutkimuksen päivä järjestetään webinaarina keskiviikkona 15.12.2021 kello 9.00 - 15.00.

Satahyvää-tutkimuspäivä kokoaa yhteen Satakunnassa tehtävää ja Satakuntaa käsittelevää sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialojen tutkimus- ja kehittämistyötä. Päätavoitteena on tehdä näkyväksi alueen tutkimusta ja tutkimuksen teon mahdollisuuksia sekä käytännön kehittämisen tuloksia. Tilaisuus on suunnattu sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialoilla toimiville asiantuntijoille, ammattilaisille ja opiskelijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Tilaisuuden järjestävät Satasairaala, Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK), Tampereen yliopiston Porin yksikkö (yhteiskuntatieteet/SOC) ja Pikassos. Tutkimuspäivä on osa Satasote – Satakunnan sote-rakenneuudistuksen kehittämishankkeen toimeenpanoa.

Tilaisuus sisältää asiantuntijapuheenvuoroja sekä tutkimus- ja kehittämisprojektien esittelyjä. Tarkempi ohjelma ja aikataulu, lisätiedot ja osallistumisohjeet päivittyvät.

Abstraktihaku on käynnissä 22.10.2021 asti.

Tule esittelemään tutkimus- tai kehittämisprojektia tilaisuuteen! Tarkemmat ohjeet ja lisätiedot.

 

Logot
Satahyvää-tutkimuspäivän yhteistyökumppanit.