Tekunkorpi

Selko-tunnus
Iloinen nainen istuu sohvalla.

Tekunkorven ryhmäasunnot on tarkoitettu pysyväksi kodiksi ikääntyville kehitysvammaisille. Tekunkorpi sijaitsee Porin Vähäraumalla. Alue on rauhallinen ja lähellä ulkoilureittejä. Kauppa, pankkiautomaatti, apteekki ja muut palvelut ovat lähellä.

Meillä on asuntoja kahdessa kerroksessa, yhteensä 14 kappaletta. Jokaisessa asunnossa on oma keittiö, wc ja pesutilat. Molemmissa kerroksissa sijaitsee kaikille yhteinen oleskelutila ja ruokailutila. Sinulla on myös oma postilaatikko.

Saat henkilökunnalta ohjausta, tukea ja apua ympäri vuorokauden.

 

Toiminta

Tekunkorvessa toiminta lähtee sinun tarpeistasi. Haluamme tarjota sinulle yksilöllistä ja turvallista asumista, jossa arki on normaalia kotielämää. Saat osallistua arkipäivän askareisiin omien kykyjesi ja voimiesi mukaan. Saat toiveittesi ja kykyjesi mukaisesti myös vastuutehtäviä.

Me kunnioitamme sinua ja itsemääräämisoikeuttasi. Pidämme huolta, että pystyt kykyjesi mukaan vaikuttamaan omiin asioihisi. Haluamme vahvistaa osallisuuttasi omassa elämässäsi. Pidämme viikoittain asukaskokouksia, joissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Tekunkorven arkeen ja juhlaan.

Tekunkorpi on sinun kotisi ja sinulla on mahdollisuus oman kodin rauhaan. Tuemme ja ohjaamme sinua, jotta voit pitää yhteyttä läheisiisi. Ystäväsi ja läheisesi ovat aina tervetulleita kylään, jos niin haluat. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja olet onnellinen.

Meille on tärkeää, että arkesi on mielekästä ja elämässäsi on sisältöä. Voit esimerkiksi osallistua musiikkikerhoon, seurakunnan kerhoon, Antinkartanon kuntoutuskeskuksen tapahtumiin tai kansalaisopiston kursseille.