​Meillä työskennellään yhdessä

Satasairaalan henkilökunta on osaavaa ja ammattitaitoista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitehtävissä ja monenlaisissa ison organisaation muissa tehtävissä.

Potilaan hyvän hoidon takaamiseksi haluamme panostaa työntekijöiden hyvinvointiin. Meillä on käytössämme ePassi, joka käy hieronta- ja fysioterapiapalveluiden lisäksi liikunta- ja kulttuuririentojen maksuun. Henkilöstöllämme on maksuttomasti käytössään perusvarustellut kuntosalit neljällä paikkakunnalla. Seuraa "Hyvinvointia piirissä" -somekanaviamme, niin saat tietää lisää.

Meillä on viihtyisä ja välitön työilmapiiri. Meillä voit osallistua myös tutkimustoimintaan, johon tarjoamme vahvan tuen. Tule meille, meillä et jää yksin!

Tule tekemään Satakunnan säteilevintä työtä meidän Satasairaalaan.
Hakeudu sinäkin Satakunnan siisteimpään työhön meidän Satasairaalaan!

Seuraa työpaikkailmoituksia somessa

Facebook   Instagram   LinkedIn

Tällä sivustolla

Yyterin sannat auringonlaskun aikana Kotiudu kauniiseen Satakuntaan

Meillä Satakunnassa on helppo viihtyä. Elämme hyvää arkea idyllisen maaseudun, monipuolisten palvelujen, laadukkaiden harrastusten sekä hienojen elämysten äärellä.

Satasairaalan henkilökunta ottaa sinut vastaan ilomielin Hakuohjeet

Satakunnan sairaanhoitopiirin avoimia työpaikkoja voit hakea ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Satasairaalan lääkäri Lääkärin urapolku

Olemme maamme toiseksi suurin keskussairaala. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä työurasi eri vaiheissa.

Satasairaalan Psykiatrian uusi rakennus Psykologin urapolku

Psykologeille on Satapsykiatrialla tarjolla moniammatillinen työpaikka jossa saa myös kollegoilta tukea ja apua.

Erikoisosaajien yhteisö

Satasairaalan henkilökunta on osaavaa ja ammattitaitoista

Potilaan hyvän hoidon takaamiseksi haluamme panostaa työntekijöiden hyvinvointiin. Meillä on käytössämme ePassi, joka käy hieronta- ja fysioterapiapalveluiden lisäksi liikunta- ja kulttuuririentojen maksuun. Henkilöstöllämme on maksuttomasti käytössään perusvarustellut kuntosalit neljällä paikkakunnalla. Seuraa "Hyvinvointia piirissä" -somekanaviamme, niin saat tietää lisää.

Kaikkien satakuntalaisten parhaaksi

Satasairaan ensihoitaja ja asiakas

Tarjoamme erikoissairaanhoidon palveluja jäsenkuntantiemme asukkaille yhteistyössä perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kanssa.

Sairaalamme sijaitsevat Porissa, Raumalla ja Harjavallassa ja näiden lisäksi psykiatrian toimipisteitä on useilla eri paikkakunnilla.

Kehitysvammaisten erityishuoltoa tarjoamme Antinkartanon kuntoutuskeskuksessa Ulvilassa ja toimipisteissä useilla eri paikkakunnilla.

Palveluksessamme työskentelee noin 3 700 henkilöä.