Laatulupaus

Selko-tunnus

Tuotamme sinulle yksilöllistä, hyvää ja osaavaa tutkimusta, palvelua ja sairaanhoitoa.

Kaikki toimintamme perustuu Satasairaalan arvoihin. Meitä ohjaavat hyvän hoidon ja palvelun laatusuositukset:

  • Noudatamme meitä koskevia sääntöjä ja ohjeita.
  • Saamasi hoito ja palvelu on suunnitelmallista, laadukasta ja vaikuttavaa. Näin voimme edistää hyvinvointiasi.
  • Lupaamme sinulle onnistuneen kohtaamisen. Kuuntelemme palautetta saamastasi hoidosta ja palvelusta. Sen avulla parannamme toimintaamme edelleen.
  • Rakennamme työllämme vahvaa luottamusta ja meidät tunnetaan korkeasta hoidon laadusta.


Satasairaalassa jokainen meistä on “erikoistunut sinuun.”
 

Tätä laatulupaus tarkoittaa sinulle

Kuvassa asiakas saapuu vastaanotolle


Hoitoon saapuminen

Hoito alkaa yleensä omassa terveyskeskuksessasi. Saat ennen hoitoon tuloa kutsun sairaalaan. Kutsussa kerrotaan tarkasti milloin ja minne sinun pitää tulla. Kutsussa kerrotaan myös, mitä varten olet tulossa sairaalaan.

Potilas asiantuntijoiden parissa


Sairaalassa olo

Teemme sairaalassa olostasi mahdollisimman viihtyisän. Hoitoa ja tutkimusta tukevat useat palvelut, joita voit hyödyntää käynnilläsi. Sairaalan henkilökunnalla ja käytännön harjoittelua suorittavilla opiskelijoilla on vaitiolovelvollisuus. Voit siis puhua luottamuksellisesti sairauteesi liittyvistä asioista henkilökunnan kanssa. 

Asiakas vastaanottohuoneessa


Saamasi hoito

Satasairaalassa saamasi hoito on suunniteltu yksilöllisesti juuri sinua varten. Meillä on käytössä alan tuorein tieto ja uusin hoitoteknologia, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan huippuhoitoa ja potilasturvallisuutta. Olemme laajan päivystyksen sairaala, joten kaikki osaamisemme on keskitetty yhteen paikkaan – kellon ympäri.

Asiakas vastaanotolla


Kotiutuminen

Valmistelemme sairaalasta kotiutumista sinun ja mahdollisuuksien mukaan läheistesi kanssa etukäteen. Näin pyrimme varmistamaan sen, että selviydyt arkielämästä mahdollisimman hyvin. Lääkäri tai sairaanhoitaja keskustelevat kanssasi jatkohoito-ohjeista ennen kotiinlähtöä.

Asiakas hoidon jälkeen kotona tarkistamassa puhelimesta tietoja.


Hoidon jälkeen

Lähetämme sinulle hoidon jälkeen tekstiviestillä palautekyselyn, johon toivomme sinun vastaavan. Sinulta saamamme palautteen avulla parannamme toimintaamme.