Hoida ilmoittautuminen kätevästi automaatilla!

Itseilmoittautumisautomaatti aulassa.

Meillä Satasairaalassa on käytössä Axelhealth-itseilmoittautumisautomaatteja. Kun tulet poliklinikalle, voit näyttää automaatille Kela-korttia ja automaatti tunnistaa sinut. Automaatti toimii myös henkilökortilla ja jos korttia ei ole mukana, voit näppäillä henkilötunnuksen käsin.

Automaatti kyselee sinulta ovatko yhteystiedot ja OmaKanta-asiat kunnossa. Jos kaikki on ajan tasalla, automaatti tulostaa sinulle käyntitulosteen. Voit istua odottamaan ja sinut kutsutaan omalla käyntinumerolla vastaanotolle.

Jos tietosi ovat muuttuneet, automaatti ohjaa sinut ilmoittautumaan osastonsihteerille. Automaatti ei kysy lähiomaisen tai yhteyshenkilön tietoja, joten jos niissä on tapahtunut muutoksia, kannattaa ilmoittautua osastonsihteerille.

Itseilmoittautumisautomaatteja on kaikilla Satasairaalan poliklinikoilla ja myös tutkimusyksiköissä. Automaatit löytyvät myös Satasairaalan poliklinikoilta ja tutkimusyksiköistä Raumalta.

Jos automaatin kanssa asioiminen tuntuu vieraalta, ei hätää! Voit edelleen ilmoittautua kasvokkain osastonsihteerille. Haluamme tarjota monipuolisia palveluja, sillä asiakkaammekin ovat erilaisia.