OLKA-piste hakee vapaaehtoisia

OLKAn vapaaehtoistoiminnan avulla tuodaan iloa, tukea ja toivoa sairaalan kävijöille. Etsimme vuorovaikutustaitoisia ja ihmiset lämpimästi kohtaavia vapaaehtoisia Satasairaalaan, tällä hetkellä erityisesti pääaulaan, laboratorioon ja päivystykseen.

Vapaaehtoisen tehtäviin kuuluu aula-avustaminen, opastaminen, saattaminen tai juttukaverina oleminen. Tehtävänkuvasta neuvotellaan yhdessä. Vapaaehtoinen vierailee sairaalassa arkipäivisin parin tunnin ajan. Vuoroista sovitaan vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin kanssa.

Vapaaehtoisena erikoissairaanhoidossa -valmennus antaa valmiudet toimia vapaaehtoisena OLKAssa. Seuraava valmennus järjestetään syyskuussa 2019. Tarjoamme vapaaehtoisille koordinaattorin tuen, työnohjausta, lisävalmennuksia sekä virkistystä.

Lisätietoja: vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Annemari Hirsimäki p. 044 7444181, annemari.hirsimaki@yhteisokeskus.fi

OLKA on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Toiminnan tavoitteena on tarjota potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA toteutetaan Satasairaalan ja Satakunnan yhteisökeskuksen yhteistyönä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä: www.satasairaala.fi/potilaille/sairaalassa-olo/olka-toiminta

Hae vapaaehtoiseksi