Postilakko viivästyttää Satasairaalan asiakaskirjeiden kulkua

Maanantaina 11.11.2019 alkava postilakko viivästyttää toteutuessaan Satasairaalan asiakas- ja kutsukirjeiden, hoitopalautteiden ja laskujen kulkua.

Varmistamme ajanvaraukset soittamalla asiakkaillemme, joita tieto esim. poliklinikkakäynnistä tai muista tutkimuksista ja toimenpiteistä ei enää tavoita kirjeitse määräajassa. Sähköiset kirjeemme tavoittavat henkilöt, jotka käyttävät OmaPosti-palvelua. Myös tekstiviestimuistutukset toimivat normaalisti. Reseptit ja hoitoyhteenvedot (epikriisi) ovat katsottavissa käynnin jälkeen Omakanta-palvelussa Kanta-palvelujen kautta (www.kanta.fi).

Satasairaala pidentää postilakon vuoksi väliaikaisesti asiakaslaskujensa maksuaikaa 21 päivästä 30 päivään. Maksuajan pidennys ei koske ennen postilakon alkua lähetettyjä laskuja. Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan sähköisen OmaPosti-palvelun käyttöönottoa sekä eLasku-palvelun käyttöönottamista. Ohjeet verkkolaskun (eLasku) käyttöönottamiseen saa omasta pankista.

Pyydämme asiakkaitamme ottamaan tarvittaessa yhteyttä omaan tutkimus- tai hoitoyksikköönsä.