Satasairaala on avannut koronavirussivut

Askarruttaako koronavirus? Satasairaalan verkkosivuilla on nyt tietopaketti koronaviruksesta. Saat tietoa esimerkiksi siitä, mitä pitää tehdä, jos sairastut hengitystieinfektioon. Sivuilla opastetaan oikeaan tapaan yskiä ja huolelliseen käsienpesuun. Duodecimin botti vastaa kysymyksiisi koronaviruksesta.

Epäiletko koronavirustartuntaa? Satasairaalan koronavirussivuilta pääset tekemään oirearvion Omaolo.fi-palvelussa. Sen kautta saat toimintaohjeita ja tarvittaessa yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen.

Lisäksi koronavirussivuillamme on linkkejä muihin tietolähteisiin, joissa kerrotaan muun muassa siitä, miten puhua lapselle koronaviruksesta.

Uusi koronavirus COVID-19 vaikuttaa myös sairaalan toimintaan. Tiedotamme koronavirussivuillamme keskitetysti muutoksista, joita Satasairaalassa ja SataDiag:ssa tapahtuu. Sivu päivitetään aina kun uutta ilmoitettavaa tulee.