Satasairaalan vuoden 2021 asiakaspalvelijat on valittu – onnea voittajille!

Asiakaspalvelukilpailun voittajat
Kuvassa vasemmalta oikealle takarivissä sairaanhoitopiirin johtaja Ermo Haavisto, hallintoylihoitaja Paula Asikainen, osastonsihteeri Paula Haapakorpi, kätilö Suvi Kyyrö, sairaanhoitaja Tero Suominen, farmaseutti Kristiina Koota, johtajaylilääkäri Petteri Lankinen ja nefrologi Jussi Haverinen. Eturivissä sairaanhoitaja Amanda Haapa, osastonsihteeri Sari Suominen, asiakaspalveluneuvoja Ritva Limnell, toimistosihteeri Minna Pihlajaniemi ja asiakaspalvelupäällikkö Mari Viljanen-Peuraniemi.

Satasairaala palkitsi yhdeksän työntekijää Hyvä palvelu 2021 -kilpailussa työyhteisön sisäisten ehdotusten perusteella. Kilpailu toteutettiin webropol-kyselynä 5.-20.10.2021. Jokaisella työntekijä ja / tai työyhteisöllä oli mahdollisuus ehdottaa mielestään parasta asiakaspalvelijaa. Kilpailu tuotti yhteensä yhteensä 236 ehdotusta.

Hyvä palvelu 2021 -kilpailun kriteerit määrittelivät Vuoden asiakaspalvelijan seuraavasti: Vuoden asiakaspalvelija osoittaa aitoa kiinnostusta asiakasta ja hänen tarpeitaan kohtaan. Hän kohtaa asiakkaan ihmisenä ja huokuu palvelualttiutta, on kohtelias ja hyväntuulinen. Hän hoitaa aina asiat ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Hän kykenee ratkaisemaan asiakkaan ongelmat vieden ne tarvittaessa eteenpäin. Hän saa positiivista palautetta sekä asiakkailta että työtovereiltaan.

Vuoden 2021 asiakaspalvelijoina palkittiin sairaanhoitaja Amanda Haapa (päiväsairaala), osastonsihteeri Paula Haapakorpi (fysiatria ja kuntoutus), nefrologi Jussi Haverinen (dialyysi), farmaseutti Kristiina Koota (sairaala-apteekki), kätilö Suvi Kyyrö (synnytyssali), asiakaspalveluneuvoja Ritva Limnell, (asiakaspalvelukeskus), toimistosihteeri Minna Pihlajaniemi (psykiatrian poliklinikka, Kankaanpää), toimistosihteeri Sari Suominen (lasten psykiatrian poliklinikka) ja sairaanhoitaja Tero Suominen (päivystys).

Vuoden asiakaspalvelijat julkaistiin yhtymävaltuuston kokouksessa 8.11.2021. Palkinnot, kukat ja kunniakirjat luovuttivat Satasairaalan talvipuutarhassa 17.11.2021 sairaanhoitopiirin johtaja Ermo Haavisto, johtajaylilääkäri Petteri Lankinen, hallintoylihoitaja Paula Asikainen ja asiakaspalvelupäällikkö Mari Viljanen-Peuraniemi.

Onnittelemme lämpimästi Vuoden 2021 asiakaspalvelijoita!